MotoNews.pl

Folie do przyciemniania z allegro

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kupowal to juz moze ktos? Przy wiekszosci pisze ze sa z atestem. Czy jest to faktycznie atest i czy jest honorowany przez policje? Nie chce miec nieprzyjemnosci

jak masz wszystkie szyby przyciemnione to tak jest honorowany przez policje ze mowia "poprosze dowodzik"a ten atest co masz na allegro to tak zeby tylko go sobie przykleic normalnie mozesz miec przyciemnione 2 tylne boczne i jak tylna tez przyciemnisz to czasem sie dowala ale raczej rzadko, co do przodu to musisz miec juz to wbite w dowodzik

a wiecie moze gdzie dostac mozna brazową folie do szyb.....??

Ja kupowalem dwa razy juz foleie na allegro. Za pierwszym razem wyszla Lipa przez duże "L" po kilku godzinach porobilo mi sie pelno malych pecherzykkow na szybach. Uzylem zlego plynu do odtluszczania. Ale za drugim razem wyszlo elegancko. Zero babli, pecherzykow. Nie ma jak rozpuszczlnik ekstrakcyjny . Co sie tyczy zas atestu. To mozesz go naklejac a nie musisz (chodzi o tylnie szyby) wystarczy ze masz prawe lusterko. Co do przyciemniania przednich szyb to atest lepiej nakleic (zawsze jakis drobiazg na twoją strone), no i ladnie sie usmiechac do Pana policjanta bo to tylko od jego humoru zalezy czy zabierze dowodzik czy nie. Ja np mam przyciemnione wszystkie procz przedniej, a kolega wszystkie i obaj jezdzimy "na legalu". Moze do pierwszej kontroli drogowej, moze dluzej . Na przednie szyby polecam jasną czarną.

ja bym se tył przyciemnił tylko nie wiem jak równo powycinać folie????przecież nie będę szyb zdejmować...

Cytat:
2005-08-01 02:48:18, specWROC pisze:
ja bym se tył przyciemnił tylko nie wiem jak równo powycinać folie????przecież nie będę szyb zdejmować...

jeszcze nie słyszałem żeby ktoś przyciemniał szyby bez wyjmowania z auta

Cytat:
2005-08-01 08:09:26, owz pisze:
jeszcze nie słyszałem żeby ktoś przyciemniał szyby bez wyjmowania z auta

owz u mnie tak gosc przyciemnia szyby bez wyciagania
sperWROC a co to masz za problem w malcu szyby wyciagnac??

ja mam folie koloru czarnego z ładną poświatą brązowego, mam 3 różne rodzaje folii taka jaka jest na allegro za 20 zł, o zwiększonej wytrzymałości za 27 zł i folia made in USA, kóra się prawie nie rysuje i się bardzo dobrze kładzie za 75 zł (w sklepie kosztuje 150 zł) więc jak coś to pisać GG 4679131, mail: krzysiekleja@wp.pl

Owz aj przyciemnialem bez wyciągania szyb ,ale w transporterze i wyszlo luxxxxxxxx

Przyciemnia się szyby nie wyciągając ich tylko wtedy gdy nie można ich wyciągnąć (są przyklejone). Jeśli trudność ci sprawia wyciągnięcie szyb z malucha, nie przyciemniaj szyb- bo efekt będzie tragiczny