MotoNews.pl
8 [S] silnik od Zastavy 1100 (108080/53) - PT

[S] silnik od Zastavy 1100

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie, silnik bez papierów na chodzie, brakuje tylko przewodów wysokiego napięcia i uszczelki pod pokrywą zaworów. Do tego dorzucam chłodnice oraz rozrusznik.

>>Silnik<<

Jak kos chce to za 120 zl puszcze silnik, skrzynie, ful osprzet zawias bak itd.

zeby ktos takie cos z wawy sprzedawal to biore na 100%

Nie wierze żeby w Wawie nikt nie chciał pozbyć się zośki - ja swoją za 150 kupiłem całą i już się zwróciła a przód czeka na malucha już . A co do ogłoszenia z tematu to chyba najtańszy silnik tego typu więc pewnie ktoś go łyknie .

wiesz.. nie szukałem szcerze powiem Jak sie trafi to poprostu zanabede bo mam pewien skromny plan...

Ale chyba nie taki podobny do mojego? Dobra koniec OT bo to przeca giełda .

Cytat:
2005-08-02 00:03:48, Rino125p pisze:
Jak kos chce to za 120 zl puszcze silnik, skrzynie, ful osprzet zawias bak itd.

Wzialbym skrzynie, bak i zawias za polowe ceny

Cytat:
2005-08-02 13:37:35, Race_D pisze:
Ale chyba nie taki podobny do mojego? Dobra koniec OT bo to przeca giełda .

nie.. nieco mniej pracowity itd.

Generalnie nieco druciarsko bedzie ale nieo to chodzi... chce sobie cos poprostru udowodnic

[ wiadomość edytowana przez: Kuner dnia 2005-08-02 17:54:18 ]

Cytat:
2005-08-02 13:42:25, yapko pisze:
Wzialbym skrzynie, bak i zawias za polowe ceny

Są twoje

Cytat:
2005-08-02 17:53:44, Kuner pisze:
nie.. nieco mniej pracowity itd. Generalnie nieco druciarsko bedzie ale nieo to chodzi... chce sobie cos poprostru udowodnic

Eeee, no to dokładnie tak jak ja - troche po druciarsku ale też chce sobie coś udowodnić, zaryzykuje nawet stwierdzenie, że to samo . Powodzenia!

ps. Roli, nie musisz dziękować za to, że trzymamy Twoje ogłoszenie w górze .
ps2. Dobra, koniec OT bo sam bede musiał to potem sprzątać . Lepiej zajmę sie chyba usuwaniem starych ogłoszeń...

Cytat:
2005-08-02 19:17:19, Race_D pisze:
zaryzykuje nawet stwierdzenie, że to samo

Nie.. nic z centrali itd. Poprostu mam zryty plan z kolega mym i sobie cos postara,my wykonac jak bedzie czas bo kasy duzej nie potzrebujemy...

Ale ja myśle, że to samo chcemy sobie udowodnić .

BTW - Roli, masz skrzynie może od tego autka jeszcze?

Skrzynka dawno już sie przekręciła , ale w innym samochodzie

Jeśli Yapko bierze reszte zeczy to puszcze silnik z pelnym osprzetem za 60 zł.

Biore, biore

Wzialbym glowice z osprzetem ale mam juz jeden komplet. Jak nie bedzie chetnych to sie zastanowie.

Dolaczam sie do tematu, mam 2 silniki i 1 skrzynie na sprzedaz wraz z calym kompletnym przodem z zawieszeniem, ukl. hamulcowym itp z Zastavy. Na oba silniki mam papiery. Jesli ktos jest zainteresowany kupnem prosze na priv.