[s] Tłumik Agr, klatka i wiele innych do malucha

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wydech -Cena 50 zl. Maluch super na nim chodzi
Poł klatka - cena 100 zl ( spełnia załącznik J )
Wzmacniane wachacze - 100 zl dwa

[ wiadomość edytowana przez: Adam_rally dnia 2005-08-02 12:26:40 ]

[ wiadomość edytowana przez: Adam_rally dnia 2005-08-02 12:27:18 ]

[ wiadomość edytowana przez: Adam_rally dnia 2005-08-02 12:27:59 ]

[ wiadomość edytowana przez: Adam_rally dnia 2005-08-02 12:28:38 ]

wydech to jaki wogole on jest? bo narazie to wiem ze za 50zł fotka jakas?

fajny pewnie... puszcza marchewy jak sie zaplon wylaczy? bo jak nie to nie chce...

marchewy puszcza zaraz znajde jakoms fotke to wrzuce

okej, to poprosze o fotke.
i mozesz jakos opisac jak on dzala na charakterystyke silnika? lepszy dół czy góra itp?

zastary jestem na takie zabawy Pozdrawiam młodziez

[ wiadomość edytowana przez: Adam_rally dnia 2005-08-04 22:17:43 ]

[ wiadomość edytowana przez: Adam_rally dnia 2005-08-05 01:59:18 ]

mas zwiecej fotek klatki??? wstepnei bym zarezerrwował, o ile istneije mozliwośc wysyłkiu

praktycznie tu widac calą klatke bo ona jeststy tylko na tył , skrecana.

Jak Abdull zrezygnuje to ja jestem bardzo chętny na półklatkę...

Bezurazy, ale to ma być klatka?

Cytat:
2005-08-02 21:06:49, Adam_rally pisze:
praktycznie tu widac calą klatke bo ona jeststy tylko na tył , skrecana.

czyli co ? nie ma pałąka za siedzieniami?? as pozatym na tych zdjeciach to prawie nic nei widac(( to jest samoruba? czy jakaś firmówka??? i ile wazy?

ja se zmontowałem wydech samoróbe i myslałem ze jest okropny i druciarski lae ten mnie rozwalił na cycki
oxczywiscie nie mówie nic o jego dzaiałaniu ale z zewnątrz to dobrze ze nie ma ostrych krawedzi w rurach między głowicą a puszką
pierwszy raz widze takie coś

hehe.. Royber tak to ma byc klatka , przewaznie wkladaja je osoby co maja siedzenia z tylu. Niektorzy lubia wozic ludzi a cenia sobie bezpieczenstwo. Zdjec innych nie mam a najwazniejsze na tych widac , ale jesli trzeba zrobie wiecej. Waga klatki jest bardzo mała , robiona z ror cienkosciennych + jest obita gapką i powleczona skórą tak ze wszytko sie trzyma fajnie i glowa nie boli po spotkaniu z nią. Firmy nie znam , ja ja kupilem od kogos i nie potrzebuje nazwy wirmy aby stwierdzic czy klatka jest solidna. Mam jeszcze klatke cała ale ona juz troche wazy i to samoruba jakaś ale pospawana i wygieta dobrze.

[ wiadomość edytowana przez: Adam_rally dnia 2005-08-03 00:16:06 ]

bizer_trikolor jak napisalem wyzej nie wyglada to najlepiej... ale jak ktos jezdzi w Rajdach zalerzy mu na działaniu i wytrzymałosci a nie po to aby sie swieciło i ładnie wygladało... Kazdy ma swoje zdanie ale co wy sie czepiacie tlumika... Ja na nim jezdzilem i jestem zadowolony, ale jak ktos jezdzi na vupexsie to nie wie o czym mowie

[ wiadomość edytowana przez: Adam_rally dnia 2005-08-03 00:20:21 ]

Cytat:
2005-08-03 00:10:32, Adam_rally pisze:
bizer_trikolor jak napisalem wyzej nie wyglada to najlepiej... ale jak ktos jezdzi w Rajdach zalerzy mu na działaniu i wytrzymałosci a nie po to aby sie swieciło i ładnie wygladało... Kazdy ma swoje zdanie ale co wy sie czepiacie tlumika... Ja na nim jezdzilem i jestem zadowolony, ale jak ktos jezdzi na vupexsie to nie wie o czym mowie [ wiadomość edytowana przez: Adam_rally dnia 2005-08-03 00:20:21 ]

no tak jak mówisz, ale mnie nie denerwuj bo ja wupexa w rękach nigdy nie miałem i miec nie będe
tylko mi sie wydaje ze w wydechu nie powinno być ostrych załamań. ale dobra. nie bede wiecej tu smiecił.

Cytat:
2005-08-03 00:08:30, Adam_rally pisze:
robiona z ror cienkosciennych + jest obita gapką i powleczona skórą tak ze wszytko sie trzyma fajnie i glowa nie boli po spotkaniu z nią.

no to profi. Zeby byla lzejsza to proponuje zrobic z rurek PCV.

hehehhehe tak... z pcv znam osobe ktora miała zrobione zaszczały super... nie wiem jak ty kolego ale ja tam bezpieczenstwo powaznie traktuje i u mnie musi byc solidna klatka, pozatym akurat mi sie taka trafila to kupilem. Wazne ze idealnie pasuje z autem i przod zbiega sie z tylem ,nie to co niektorzy maja... Co do tlumika nie chce mi sie juz mowic... poprostu jest jaki jest i cena 50 zl to nie jest duzo a w niczym te kanty nie przeszkadzają , wiekszosc samorobek jest tak robione , malo kto ma dojscie do gientarki. Ja go mialem i jestem zadowolony.

Cytat:
2005-08-03 14:50:52, Adam_rally pisze:
Co do tlumika nie chce mi sie juz mowic... poprostu jest jaki jest i cena 50 zl to nie jest duzo a w niczym te kanty nie przeszkadzają , wiekszosc samorobek jest tak robione , malo kto ma dojscie do gientarki. Ja go mialem i jestem zadowolony.

polemizowałbym, rurki nie są jednakowej długości, ba są różnej kompletnie , a wykonanie jest marne, co wpływa na przepływ spalin. Nie chciałem się udzielać ale jak piszesz że w "niczym nie przeszkadzają" to musiałem to napisac.

zastary jestem na takie zabawy Pozdrawiam młodziez

[ wiadomość edytowana przez: Adam_rally dnia 2005-08-05 02:00:11 ]

czlowieku, jak ty mowisz ze ten kawał druta odmula auto to chyba wczesniej miales supły na rurach w tlumiku albo ziemniaka w koncowce. takie cos poza hałasem nic nie da, tam sa takie zalamania i w chuj spawów w środku ze spaliny przechodza niezla meke wydostajac sie na zewnatrz, pomijajac fakt ze obie rury lacza sie pod katem 90 stopni... no przegiecie bagiety...

[ wiadomość edytowana przez: Krzyh00 dnia 2005-08-04 22:06:26 ]