NIE ZDĄŻYŁ

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
qrcze albo ja za szybko jeżdżę albo ptaki za nisko latają

Cytat:
2005-07-08 01:49:14, Kolber7 pisze:
..."qrcze albo ja za szybko jeżdżę..."

nie "za szybko" tylko ZA WYSOKO ! ................a poza tym...biedny ptaszek

Ty, Ty, Tyyyyyyyyyyyy ptasi morderco,,,,hihihihi,,,,,,,(bez urazy)
A może ta ptica piła i go letko zachwiało, zatoczyło i zniosło

Patrząc na tablicę rejestracyjną i nosek auta to ciąłeś powietrze jak przecinak tyle tam robali
Teraz jako już wprawiony myśliwy możesz zapisać swoje osiągnięcia poniżej:
Starcie ze zwierzyną

Cytat:
2005-07-08 04:51:42, the_undertaker pisze:
Patrząc na tablicę rejestracyjną i nosek auta to ciąłeś powietrze jak przecinak tyle tam robali Teraz jako już wprawiony myśliwy możesz zapisać swoje osiągnięcia poniżej: Starcie ze zwierzyną

5kkm w 2 tygodnie bez mycia robi swoje.........

ale nie bójta żaby.... ide myć auto zaraz bo jutro śmigam na wesele

zaraz dopisze się do listy

pozdrówka

Ale jak elegancko się wpasował w kratkę wentylacyjną

Pozdrawiam - SpeedR

P.S A ja nie wiedziałem po kiego grzyba, Tomek zainstalował u siebie drobną, metalową siatkę zamist kratki

Cytat:
2005-07-08 12:03:25, SpeedR pisze:
Ale jak elegancko się wpasował w kratkę wentylacyjną Pozdrawiam - SpeedR P.S A ja nie wiedziałem po kiego grzyba, Tomek zainstalował u siebie drobną, metalową siatkę zamist kratki

tzw tarka

Kolber wstyd by Ci bylo ramke klubowa taka ZAPACKANA wozic !!!!!!!!!!!!!!!!! Ja ta ramke to dziennie pucuje jak gdzies jade

Cytat:
2005-07-08 13:25:10, Cwikus pisze:
Kolber wstyd by Ci bylo ramke klubowa taka ZAPACKANA wozic !!!!!!!!!!!!!!!!! Ja ta ramke to dziennie pucuje jak gdzies jade

musiałbym ją przecierać co 250 km bo mniej więcej co tyle tankuje i czyszcze wtedy szybe po owadach

Może miał ochotę na te owady, które tak szybko leciały do przodu?? Biedactwo

Cytat:
2005-07-08 19:54:25, Andrzejjs pisze:
Może miał ochotę na te owady, które tak szybko leciały do przodu?? Biedactwo

tego sie juz niedowiemy
mam nadzieje ze wezwałes policje do tej kolizji drogowej ze skutkiem smiertelnym??bo widze ze tłum to sie zebrał..

Cytat:
2005-07-09 09:37:58, patrykowski pisze:
tego sie juz niedowiemy mam nadzieje ze wezwałes policje do tej kolizji drogowej ze skutkiem smiertelnym??bo widze ze tłum to sie zebrał..

a jak.....

prawko mi odebrali

tylko??ja bym cie wsadził jeszcze na 48 zebys sie opamietala towarzystwo ochrony zwierzat to by ci dało dozywocie

a na balonik Cie brali rozumiem sciana drzewo TIR ale ptak...? A tak powaznie ka mialem lepiej w wycieraczke wpadla mala jaskolka (niestety zsdjecia nie mam) i przyznam swie bez bicia ze... ucieklem z miejsca wypadku

Cytat:
2005-07-08 12:03:25, SpeedR pisze:
P.S A ja nie wiedziałem po kiego grzyba, Tomek zainstalował u siebie drobną, metalową siatkę zamist kratki

Jak to nie wiesz??? Tomek tatara lubi