Co sadzicie o takim uniaczu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=59485318

dzwoniłem do kolesia tylko ma drzwi do naprawy. cena 1800 do negocjacji co sadzicie ????

[ wiadomość edytowana przez: hard-drive dnia 2005-08-04 19:23:02 ]

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=59485318

No właśnie - i cena podlega negocjacji
Na jak już kupować drugie auto w rodzinie dla żonki etc. to możnaby się pokusić i zobaczyć to auto. Cena jak za malucha więc... Ze zwykłej ciekawości i dlaczego tylko tyle??? Choć może po tyle chodzą, nie wiem.
A jesli nie jeździ krzywo i nie zapowiada się na skarbonkę bez dna (ale kto to będzie przewidzi) to czemu nie.
Ewentualnie zostanie jako wiata na narzędzia na działce, kurnik lub domek dla gołębi

Opony wymienione... ale niewydaje mi sie ze są nowe. Ogólnie troche dłubaniny jest przy takich autach. Moj znajomy ma Uno z 95r. Full wersje... ciągle robi przy hamulcach. Robił juz blacharke... silinik pracuje jakby miał przejechane 300tys. a ma zaledwie 160tkm. Ogólnie za tą cene mozna sie połapac.. ale ja osobiscie nie kupiłbym tego auta.

Cytat:
2005-08-04 19:45:03, Czarek_Rej pisze:
Opony wymienione... ale niewydaje mi sie ze są nowe. Ogólnie troche dłubaniny jest przy takich autach. Moj znajomy ma Uno z 95r. Full wersje... ciągle robi przy hamulcach. Robił juz blacharke... silinik pracuje jakby miał przejechane 300tys. a ma zaledwie 160tkm. Ogólnie za tą cene mozna sie połapac.. ale ja osobiscie nie kupiłbym tego auta.

Dokładnie.
Moj staruszek ma uniakaz 97 z przebiegiem 90.000 (4 drzwi wersja Fire 1.0).
Poza tym że ruda na maxa wpierdala drzwi to juz 2 razy robił sprzęgło, hamulce, amorki (przód i tył) a silnik wygląda jak by ktos na niego wylał butle oleju.
Ostatnio nawet pierdyknął silnik od wycieraczek (przednich) i spalił firmowy immobiliser

wynalazek panowie.... ale za 1800 (cen karta).

aha... kumplowi gubił paliwo (Uno Clip) bo sie rozszczelnił bak na spawie hahahahahaha

Już myślałem, że z homologacją

kupiłem go.
1500zł drzwi do wymiany przednie amory drazki tylne opony.
podłoga troche gnije ale silniczek galanty 4,8/100.
troche sie go podlikuje i lepszy niz maluch.

Cytat:
2005-08-05 11:35:37, hard-drive pisze:
kupiłem go. 1500zł drzwi do wymiany przednie amory drazki tylne opony. podłoga troche gnije ale silniczek galanty 4,8/100. troche sie go podlikuje i lepszy niz maluch.

hahaha w sumie za cene dobrego (średnio) roweru masz 4 koł i silnik i na głowe nie lecia a poza tym nie żal jak gdzieś coś (oby nie) się uszkodzi...

dobry rower za 1500zl? smiesz zartowac

za 1500zl to sie kupuje niezly rower rekreacyjny - taki dla kogos jezdzacego do 800km w miesiacu, bo dobre rowery ida od 3000 w zwyz

Cytat:
2005-08-05 11:51:40, Cwikus pisze:
dobry rower za 1500zl? smiesz zartowac za 1500zl to sie kupuje niezly rower rekreacyjny - taki dla kogos jezdzacego do 800km w miesiacu, bo dobre rowery ida od 3000 w zwyz

No przeciez napisałem w nawiasie!!!!!!!!!!!!!

Wiem że można kupić Full-a za minimum 7.000 z 2półką, na osprzęcie za drugie tyle....

sam mam scota Timbera z 98 po przeróbkach w które włożyłem 3X tyle ile wtedy dałem za rower

ale nie o to tu chodziło...

cena "lepsiejszego: hipersyfmarketowego rowerka nie przekracza przeciez 1500 zeta

za klasowy samochów też zapłacisz więcej no nie?

p.s.
zabierasz bike'a do iłek?

jak na 1500 zł to spox mogłeś kupić....

ostatnio sąsiad od qzynka sprzedawał sierrę z 91r z przebiegiem 50 kkm, silnik 2.0, STAN IGŁA właśnie za 1500zł, miał ją od nowości, jeździł praktycznie tylko do kościoła...........

co najlepsze nie umiał znaleźć na nią kupca.........

ja gdybym nie miał espero brałbym ją bez wahania ( nawet ładnie wyglądała - miała już czarne tylnie lampy itp....)

pozdro

Cytat:
2005-08-05 22:18:34, Kolber7 pisze:
jak na 1500 zł to spox mogłeś kupić.... ostatnio sąsiad od qzynka sprzedawał sierrę z 91r z przebiegiem 50 kkm, silnik 2.0, STAN IGŁA właśnie za 1500zł, miał ją od nowości, jeździł praktycznie tylko do kościoła........... co najlepsze nie umiał znaleźć na nią kupca......... ja gdybym nie miał espero brałbym ją bez wahania ( nawet ładnie wyglądała - miała już czarne tylnie lampy itp....) pozdro

a znalazl tego kupca czy nadal sprzedaje??

Cytat:
2005-08-05 22:40:47, qbaj pisze:
a znalazl tego kupca czy nadal sprzedaje??

znalazł w tym samym dniu co u niego byłem

Cytat:
2005-08-05 22:45:24, Kolber7 pisze:
znalazł w tym samym dniu co u niego byłem

no trudno bo moja kobieta rozglada sie za jakims samochodem do 5tysiow przy ktorym nie trzebaby dlubac..ale to raczej marzenie scietej glowy..za ta kase to kazdy samochod bedzie szrotem..dodam ze polonezy i tico odpadaja w przedbiegach

Cytat:
2005-08-05 22:53:52, qbaj pisze:
no trudno bo moja kobieta rozglada sie za jakims samochodem do 5tysiow przy ktorym nie trzebaby dlubac..ale to raczej marzenie scietej glowy..za ta kase to kazdy samochod bedzie szrotem..dodam ze polonezy i tico odpadaja w przedbiegach

no tak... ale jak widac okazje chodzą po ludziach

Cytat:
2005-08-05 12:03:15, KaZaK pisze:
p.s. zabierasz bike'a do iłek?

wiesz boje sie troche jezdzic i pozostawiac na parkingu auto z rowerem wartym drugie tyle co auto

po za tym nie wiem czy bede w iłkach ale jak pojade... to chyba wezme!

słuchajcie rano jak jest zimny to sie nie urochamia ssanie automatyczne jak to naprawic, nie ma mojego ojca i nie wiem jak to zrobic jak jest ciepły to ładnie pracuje

Cytat:
2005-08-07 17:33:11, hard-drive pisze:
słuchajcie rano jak jest zimny to sie nie urochamia ssanie automatyczne jak to naprawic, nie ma mojego ojca i nie wiem jak to zrobic jak jest ciepły to ładnie pracuje

O ile mi wiadomo to w uniaczu z 90 roku nie ma ssania automatycznego. Po prawej stronie kolumny kierownicy jest wajcha do włączania ssania, wygląda jak zaślepka poniżej regulatora wysokości świateł.

znajomy mial uno i co pol roku wymienial zawieszenie.slabe jak diabli.nie polecam.za ta cene kupisz juz mazde 323/

Cytat:
O ile mi wiadomo to w uniaczu z 90 roku nie ma ssania automatycznego. Po prawej stronie kolumny kierownicy jest wajcha do włączania ssania, wygląda jak zaślepka poniżej regulatora wysokości świateł.

jest własnie dziura taka jakby na ssanie. moze kolesiowi linka pekła.

Cytat:
znajomy mial uno i co pol roku wymienial zawieszenie.slabe jak diabli.nie polecam.za ta cene kupisz juz mazde 323/

to co on robił 50tys w poł roku???
znajdz mi mazde 323 za 1500 ale taka z 90r.
czesci do uno takie tanie jak do malucha a jesli nawet cos bedzie powazniejszego to go postawie w ogrodku

kmpel sprzedaje poldzia caro 93rok z gazem za 1100zl...z tego co wiem ma problemy ze sprzedaza...a kiedys taki poldziu z gazem to bylo marzenie hehe