Hmmm jak można popsuć takie auto:(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
brzydactwo
fele jak najbardziej ale reszta... to nie dla mnie, a jak Wam sie to widzi?

[ wiadomość edytowana przez: BANDITTO dnia 2005-07-13 09:57:07 ]

hmm tył do bani, przód musiałbym LIVE zobaczyć; fele OK

dodał mu wizualnie jakies 200kilo

Muszę pochwalić pomysł. Kompozycja kolorystyczne bardzo mi się podoba. Srebrne lustra i fele, tylne spojler (żeby go ocenić to musiałbym na żywca zobaczyć) i siatki na przednim zderzaku dobrze pasują do koloru autka. Jednak trochę się zagalopował i za mocno przód wypuścił. Jeśli cofnąłby go o jakieś 10cm, to moim zdaniem byłoby to całkiem ładne autko, jeszcze jakby tył zmienił

krótko : OHYDA

kogos troche ponioslo i przesadził , efekt zabawny

wyglada jak BATMOBIL wlasnej roboty
jak dla mnie dramat ...

komedio-dramat, ale napewno w garazu są seryjne zderzaczki, chyba że na ich podstawie mu to wykonali,właściciel jest fanem batmana albo jest bogaty i nie ma stylu sorki ale jak dla mnie kicha za duże pieniądze

moim zdaniem fele ok z tyl by uszedl gdyby nie ten spojler wyglada jak skrzydlo jumbojeta ogulnie nie chcialbym tego zje...al to autko na maras, za takie cos powinni zcigac z urzedu jak mozna takie autko tak oszpecic.

od 1-10 daje 6+ gdybym tyle kasy wpakował w swojego hju...... on ma droższe felgi od mojego autka

hmm zderzaki odpadaja sa zbyt "napompowane", ale reszta jak najbardziej

po cholere mu kanapa zamiast zderzaka - moze siada tam jak sie zmeczy pedalowaniem

marudzicie za pol roku jak najbardziej bym kupil bo slyszalem ze ostara zima ma byc a tu plugopiaskarka widze hehe

moim zdaniem auto musi sie wyrozniac sposrod innych, musi byc w nim cos szalonego, cos czego kto inny nie zrobi, bedzie sie bał albo go to przerosnie - to jest tuning, niepowtarzalna stylistyka,kolorystyka, fele itd cos czego kto inny tak łatwo nie podrobi a nie wszystko na latwizne i na jedno kopyto. Takie odjechane jest moje auto - I miejsce na zlocie PIOTRKOW TRYBUNALSKI - MISTER ZLOTU i I miejsce na najefektowniejsze podswietlenie. Chyba cos w tym jest !

Cytat:
2005-08-04 10:01:20, Seweryn_Coupe pisze:
moim zdaniem auto musi sie wyrozniac sposrod innych, musi byc w nim cos szalonego, cos czego kto inny nie zrobi, bedzie sie bał albo go to przerosnie - to jest tuning, niepowtarzalna stylistyka,kolorystyka, fele itd cos czego kto inny tak łatwo nie podrobi a nie wszystko na latwizne i na jedno kopyto.

ale strasznie brzydkie rzeczy tez wzbudzają zainteresowanie przechodniów

brzydactwo... nie podoba mi sie ...