Jaki komputer do gazu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,
jak w temacie mam do wyboru AL700, AL800, BingoS do Matiza?

AL-700 potrzebuje Emulatora wtryskiwaczy wiec koszty dodatkowe AL-800 nie spotkalem sie z tym wiec nie wiele moge powiedziec, BINGO-S to polski produkt, posiada wbudowany Emulator wiec i cena jest raczej bardziej przystepna poza tym ma mnogosc mozliwosci ustawien, jedyna wada to to ze nie posiada opcji rozruchu awaryjnego z LPG. Pozdrawiam

Johny_Bravo, mylisz się, obecnie wszystkie Bingo mają opcję rozruchu awaryjnego . Natomiast AL-700 też ma chyba wbudowany emulator wtrysku, ale jest zdecydowanie droższy od Bingo, no i soft; albo pirat, albo kupę kasy, a do Bingo wszystko udostępnione.

Dzięki za uwagi wybór padł na BingoS

Muszę sprostować swoją wypowiedź co do cen. Okazuje się, że ceny Autronica (pewnie wpływ rodzimej konkurencji) spadły dość znacznie i są porównywalne z cenami Bingo. Ale ja i tak bym brał Bingo, choćby ze względu na bezproblemowy dostęp do softu i serwisu.

@Danek jesli chodzi o AL-700 to niestety nie posiada on zadnej emulacji wtryskiwaczy gdyz nie ma i nigdy nie bylo w nim emulatora wtryskiwaczy, co sie tyczy zas Awaryjnego rozruchu w Bingo S, w wczesniejszych wersjach tego urzadzenia nie bylo takiej opcji, a cena ? kwestia dystrybutora zapewne bedzie troszke taniej niz Al-700 + emu 4cyl. Pozdro All

Johny, ok. O autronicu za dużo nie wiem zwracam honor, ale chodziło mi o nowe Bingo

ja mam Bingo S4, na gazie zrobiłem juz ponad 3tyś i wszystko ok posiada również awaryjne odpalanie z gazu i pełne wskazanie poziomu gazu w butli dodam ze moje Bingo pracuje w eskorcie 1.6EFI czyli silnik z wielopunktowym wtryskiem polecam wszystkim trzeba wspierać polską produkcje