RAJD LASOWIAK - 15,05,2005 i rważenia po

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Elo kto startuje ???
Wpisowe 50 zł.
Trasy ponoc nawet inne niz zwykle ... Chyba sie rozerwe po maturze...

Juz wiem całkowita długosc trasy 70 kilometrów.
6 odcinków szutrowych 4 asfaltowe....
Zapisałem sie juz...

Kiedy zamykaja liste startowa ?

8,30 niedziela

Jak bedziecie mieli jakies konkretniesze info zapodajcie na forumie, pls

Cytat:
2005-05-06 11:16:48, CZUCZU pisze:
Elo kto startuje ??? Wpisowe 50 zł. Trasy ponoc nawet inne niz zwykle ... Chyba sie rozerwe po maturze...

Z chęcią popatrze jak czuczu śmiga po torze, biore kamere więc materiał bedzie pozdro dla klubowiczów...............

maj
15.05.05

Udział ASW w obchodach "DNI STALOWEJ WOLI".
KJS "LASOWIAK 2005.
Impreza integracyjna dla cżłonków ASW.

Tyle na swojej stronie podali, heh

ja tam widze caly opis lasowiaka heh.

6 na szutrze 4 na asfalcie 70 kilometrów -trzeba bedzie cały bak zalac w maluchu.
Jade na maxa spokojnie tempo emeryckie - zbieramy dosiwadczenie a nie punkty ...
Chce dojechac do mety nawet wywalam pare rzeczy z silnika zebysie tak nie krecił wysoko......

Cytat:
2005-05-06 16:14:17, tomeQ_ pisze:
Kiedy zamykaja liste startowa ?

myslisz startowac?

Pokibicowal bym ale akurat gram w golfa

[ wiadomość edytowana przez: Pingu dnia 2005-05-10 22:11:23 ]

Powiem wam ze troche lipa.
Postawilem na słoncu malca i bitgum tragedia albo zedrzemy go albo nei maco startowac.
Ma ktos moze pozyczyc opalarke ????

Ja niestety nie wystartuje, po pierwsze zaczyna mi sie sesja ,a po drugie moje autko przechodzi lekki remont nadwozia. Czuczu ,a ty nie wydziwiaj tyle z tym autem bo uwazam ,ze przesadzasz. Startuj i tyle

[quote]
2005-05-10 22:28:28, CZUCZU pisze:
Powiem wam ze troche lipa. Postawilem na słoncu malca i bitgum tragedia albo zedrzemy go albo nei maco startowac. Ma ktos moze pozyczyc opalarke ????

Dawid Młynarski od Carismy ma opalare.........

Cytat:
2005-05-10 22:28:28, CZUCZU pisze:
Powiem wam ze troche lipa. Postawilem na słoncu malca i bitgum tragedia albo zedrzemy go albo nei maco startowac. Ma ktos moze pozyczyc opalarke ????

ja vhyba nie rozumiec twojego jezyka

Kornel startuj sobie jak ci wchodzi but w bitgum.
Troche to nie wygodne ... do soboty napewno nei ebdzie po nim sladu.

Czuczu jezeli jest to jest problem ktory decyduje o starcie w rajdzie to ja zaczynam sie juz smiac bo naprawde masz fajne problemy jak nie wybuchajace gazniki, tlumiki, latajace lopatki, rodzina muminkow itp. Wez zrob to auto raz a porzadnie ,a nie co chwile narzekasz na cos.

Znajdź tokarza bo o to sie rozchodzi.
Gaxnik rozwaliło przez fragmenty wentylatora.
A ten jest juz 3 bo nei wytrzymuje obrotów.
Mam wymiary koła pasowego ale nikt w okolicy nie chce go wykonac.
Dopóki nie rozwiaze problemu koła pasowego nie moge jezdzic na uzytecznych obrotach dla tego wałka.
Gaźnik juz zrobiłem - teraz powinno byc ok - dałem na szpilkach mocowanie kolanka - wywaliło gwint i tyle zmieniłem góre gaxnika i po robocie.
Ale niestety bez głupiego kawałka aluminium jest totalna lipa.
W Stalowej jeden tokarz podjałby sie ale tylko ze stali a to wazy tyle ze altelk by padł szybko.

Aha co do bitgumu toskutecznie sie go pozbywam kornel przejedź sie autem bez tapicerki a zrozumiesz o czym mówie pod tapicerka jest ok ..... ale jak jej nie ma to całosc zaczyna pod wpływem temperatury robic sie miekka i troche lipnie sie jezdzi ale usune to i nie bezie problemu...

Ps. Dla startujaych - posłuchalem dzisiaj troche o nawierzchni i jednym słowem 2 odcinki towybór - albo liczyc na sczescie i szybko albo powoli uwazac na auto ........

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2005-05-12 01:17:17 ]

Ehh czuczu czuczu kombinujesz jak kon pod gore, seryjny wentylator z przerobionym dolotem daje wystarczajaco. Jesli Ty masz super extra sportowy walek rozrzadu do tego glowice dobrze zrobiona to Twoje auto powinno wymiatac super, a z tego co widzialem to kicha. Szkoda mi tylko Ciebie , bo wydajesz pieniadze a efektu nie ma. A z tym bitgumem to tez przesada, chyba ,ze masz ogrzewanie + 70 stopni w aucie to rozumiem.

A co do lasowiaka to odcinki sa jakie sa, pamietam na 'zabrniu' mialem ponad 100 km/h na polnej drodze ladnymi dolkami, takze adrealinka rosnie To jest naprawde fajny kjs w ktorym przedewszystkim pilot odgrywa wazna role, jezeli jest dupa to masz taryfe .

[ wiadomość edytowana przez: sq8jx dnia 2005-05-12 01:23:47 ]

HEHEHEHEHE Rzeszowiak wymieniam cie na lepszy model
A na powaznie to odcinki podobno sa inne duzo koło peugeota .
Kornel auto jedzie jak jedzie.
Tylko moc sie zaczyna przy 3 tys do 6800.
Tylko coz tego skoro przy 5500 zmieniam bieg bo niestety boje sie zeby nie stracic znów wentylatora i stad auto jedzie jak jedzie.

Kornel spoko, tuning to tuning a nie jakies dodawanie mocy