Cieknie mi woda do bagażnika

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Od spodu zdrowo, a w bagażniku mokro.
CIeknie jakby od góry z lewej strony.Czyżby uszczelka do wymiany i czy jest taka możliwość.

Był bity? mój był i ciekło między lampą i uszczelka lampy.Wyjąłem lampę, w dłoń czarny silikon i juz nie cieknie.

z tego co wiem był bity w tył

No to zrób z ta lampa tak jak napisałem powinno byc ok. u mnie działa, no bo przeciez przez blachy nie cieknie.Ja to sprawdzałem tak ze wziąłem zraszacz do kwiatów i pryskałem w okolice lampy i potem w środku taka stróżka wody się pojawiała.

u mnie tez cieklo, okazalo sie ze uszczelka gumowa co jest w tylniej wycieraczce a karoseria wyskoczyla i woda sobie pieknie wlatywla do srodka

mialem to samo i rowniez polecam silikon

a ja polecam wszukiwarkę. Ona pomaga zawsze...a było nie raz i dokładnie: np tu

Jesus ludzie,

moze lecieć przez:
1. rynienkę ( bo jest zniszczona )
2. uszczelkę ( np np. sparciała, pękła )
3. szybę (np źle wklejona )
4. przez ruda,
5. źle wykonaną naprawę blacharską,
6. brak jakiejś zaślepki
7 i najczęsciej spotykana usterka to sparciała uszczelka pod lampą.............

Bądż tu mądry i zgaduj....

[ wiadomość edytowana przez: Sinuspi dnia 2007-03-21 09:16:47 ]

JESLI MASZ SZYBER TO MOZE CI CIEC Z ODPROWADZENIA WODY, Z TAKIEGO WEZA ALBO MOZESZ MIEC ZAPCHANY WYLOT W TADKOLU, JA TAK MIALEM I WYCZYSCILE I NIC NIE CIEKNIE

mi tez nawet wiem czemu

Wężyk tez moze być ale ja np mam go z prawej strony ,a cieknie z lewej,.Ja tam obstawiam lampę.

mi cieknie dachem pod relingiem glupi blacharz mi tego niezrobil pod uszczelka ta srodkowa w kombi

mi tez nawet wiem czemu

Sprawdziłem i tak jak większość z Was uważała cieknie lampami, a nie wiedzieć czemu nawet nie były one dokręcone.

temat rzeczywiście wałkowany ale na czasie. teraz wywaliłem tapicerkę z bagaznika i też wiem gdzie cieknie. Silikon i po sprawie.
Jak pisaliscie o szyberdachuu i odprowadzaniu to mi sie przypomniało jak bratu we fieście zaczęło regularnie w czasie deszczu kapać na głowę -wężyk był zaklejony podczas spawania