Nowy Hyundai Accent

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzisiaj była premiera nowego Accenta oto zdjecia:

ekstra wyglada ;o ciekawe kiedy bedzie w polsce dostpeny

w srodku miodzio dwa kolorki

[ wiadomość edytowana przez: eqs dnia 2005-03-24 19:52:06 ]

a ja mam mieszane uczucia zwłaszcza co do przodu (zbyt z Toyotą mi się kojarzy) ale i tak musze LIVE zobaczyć

a środek bardzo ładny

Cytat:
ciekawe kiedy bedzie w polsce dostpeny

znając nasze realia około 2012

[ wiadomość edytowana przez: speedmaster dnia 2005-03-24 19:57:10 ]

ale porazka
o matko

skad oniwytrzasneli takiego rysownika

przod z Corolli czyli padaka
tyl to klon Chevy Aveo sedan albo Lacetti sedan
z boku mam tez pewne skojarzenia z Suzuki Liana sedan
jeszcze jakies dziwne listwy na drzwiach

juz nowa Kia wyglada zdecydowanie lepiej

a to co to jest

jedyne co mi sie podoba to wnetrze

no i po calkiem ladnej nowej Sonacie lyzka dziegciu

czekam tylko zeby to zobaczyc na zywo i upewnic sie
ale nie oczekuje cudu
a moglo byc naprawde fajnie
moze chociaz wersja 3d/5d bedzie nieco ladniejsza

generalnie sie nie popisali

nie chialem sie wypowaidac ale widze ze tez wydaje sie wam tylk od Aveo...

no ten przod od corolli

ale widzi mi sie nawet

ale wnetrze dla mnie jest wypass

Brzydactwo. Styl Accenta I jest nie do pobicia. To juz nawet wyglad takiego Accenta jak ma eqs bardziej mi sie podoba. W srodku tez marnota.

w srodku super
na zewnatrz juz malo oryginalnie..

Nowy Hyu Coupe TAK
Nowy Hyu Accent juz NIE !!

Właśnie taki Accent jak ma eqs to moim zdaniem najładniejszy z Accentów
A ten... pierwsze co pomyślałem: fajny
Drugie: hmm... nie no, wygląda jak Aveo, kupa blachy z boku, wielki tył, małe kółka... Ma coś w sobie, ale mógłby być o niebo lepszy.

Za Limakiem: nowe Coupe: bardzo tak, nowa Sonata: oj tak, tak, nowy Accent: nie za bardzo.
Poczekajmy aż wejdzie do salonów, może na żywo będzie lepiej.

nie no accent Egsa raczej NIE wielkie NIE

nic nie pobije accenta 97-99 3D NIC to bylo cos w tamtych czasach
sam mam w rodzinie 2 accenty pierwszy-97 i troszke odmieniony istna koncowka tych pieknych oplywowych ksztaltow tzn 2 accent 99 ale nie ten kanciasty

szkoda ze hyundai taie cos wprowadza

Cytat:
2005-03-25 19:48:29, MacTB pisze:
Właśnie taki Accent jak ma eqs to moim zdaniem najładniejszy z Accentów A ten... pierwsze co pomyślałem: fajny Drugie: hmm... nie no, wygląda jak Aveo, kupa blachy z boku, wielki tył, małe kółka... Ma coś w sobie, ale mógłby być o niebo lepszy. Za Limakiem: nowe Coupe: bardzo tak, nowa Sonata: oj tak, tak, nowy Accent: nie za bardzo. Poczekajmy aż wejdzie do salonów, może na żywo będzie lepiej.

dzieki, powiem tak ja tez na pocztaku nie moglem sie przyzwyczaic do wygladu mojego accenta a szczegolnie do tych krat na grilu ale z czasem zaczelo m sie podobac teraz tych krat bym nie oddal za nic w swiecie Wystarczy popatrzec jak fajnie ludzie te autka tuninguja... a tak naparwde to trzeba sie przejechac i zobaczyc co potrafi a w swojej klasie potrafi wiele

Nie kazdemu bedzie sie podobal bo kazdy ma inny gust...

Moje odczucia do nowego accenta tez jak macTB poczatkowo zachwyt a pozniej wlasnie aveo i te male kolka w porownaniu do tylu i calej masy... Nie patrze wiecej bo mi sie przestanie podobac ale srodek dla mnie jest git!

moj jest dosc oryginalny ma kierownice po prawej a na prawde po lewej stronie kto sie dopatrzyl ?

[ wiadomość edytowana przez: eqs dnia 2005-03-26 11:27:49 ]

No własnie, o gustach się nie dyskutuje bo każdemu podoba się co innego...
Mi najbardziej podoba się taki Accent, a w momencie jak kupowałem Getza właśnie ostatnie sztuki schodziły z salonów i wchodził nowszy, odmieniony Acc, który już mi się nie podobał... Dopóki się o tym nie dowiedziałem wahałem się między Getzem a właśnie Acc... Ale ten nowszy rozwiał moje wątpliwości

Cytat:
2005-03-26 11:03:56, MacTB pisze:
Dopóki się o tym nie dowiedziałem wahałem się między Getzem a właśnie Acc... Ale ten nowszy rozwiał moje wątpliwości

A ja myslalem ze silnik :

No tak, ale wcześniej nie mogłem znaleźć kogoś kto by mi ten silnik ściągnął i myślałem o lepiej wyposażonym Getzie 1,3 albo uboższym Accencie 1,5
No ale po pierwsze właśnie ta zmiana wersji Acc... a po drugie, decydujące, znalazłem wtedy już dystrybutora, który nie robił problemów ze sprowadzeniem - to rozwiało wątpliwości

okropnie pospolity beznadzieja troszeczke sie zawstydzilem sonata piekna Coupe na tak ale ten accent to zniewaga

Jak juz ktos napisal ze o gustach sie nie dyskutuje, ale zaskoczyly mnie te wzsytkie negatywne komentarze. Mi wbrew wszystkiemu bardzo podoba sie ten accent, przeciez to nic zlego byc porownywalnym w sensie wygladu z toyota lub honda.
P.S.
I tak najlepszy jest accent I
Pozdrawiam

Z Toyotą i Hondą może i owszem ale z Chevym Aveo już raczej nie
Zreszą do tej pory Hyundai był raczej indywidualnością i nie był porównywalny z niczym

[ wiadomość edytowana przez: MacTB dnia 2005-03-28 15:22:06 ]

Wlasnie, zapomnialem dodac ze dopiero jak sie zobaczy nowego accenta na zywca bedzie mozna ostatecznie wyrobic sobie zdanie na jego temat.

we wrześniu będzie prezentaja europejskiej wersji Acc

Accent new

zwróćcie uwage na: silnik i byc może nową nazwę

sorry ale mnie to nie podejdzie muszę zobaczy c więcej zdjęć
po cholerę te okrągłe światełka ala żaba, subaru era sie skończyła
nie lepiej było dac waskie szerokie takie jak nowa sonata i upodobnić całą game modeli