Śląsk-Kraków i okolice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!

Panie i panowie gdzie się spotkamy i wyjedziemy w trase do iłek??

Może tam gdzie ostatnio - Mc Donalds Wszyscy ze ślunska i Krakowa wiedzą gdzie to. Co wy na to?

Ja bym sie chętnie wybrał na jakiś zlocik z klubową bracią.
Prosze tylko o dość szczegółowe info co, kiedy gdzie, i jak.
Jaki McDonald's - gdzie ?
Uświadomcie Koledzy "nowego"

McDonald koło stacji Shell jadąc od strony Katowic za Castoramą i Carefour'em.

Myśle że godzina 17 byłaby w sam raz na spotkanie, żeby do Iłek dojechać jeszcze przed zmrokiem No chyba że wynikną niespodziewane okoliczności tak jak ostatnio

Czyżby McDonald's w Sosnowcu ?
Kiedy by ten zlot miał być?
Nie zawsze mam czas i kase
Prosze ewentualnie na priva o jakieś bliższe szczegóły organizacyjne
Chodzi mi tu o czas trwania takiego zlotu (dzień, dwa, weekend, tydzień.....) jak tam jest z ewentualnym noclegiem......
Poprostu napiszcie mi to wszystko, co byście chcieli wiedzieć, gdybyście jechali pierwszy raz.

Nie w sosnowcu a jeszcze w Katowicach... McDonald's naprzeciw kompleksu meblowego Roździeń! Zlot od piątku do niedzieli.. Ja w ubiegłym roku wziąłem ze sobą 350zł i mi wystarczyło... wczesniej zakupiłem prowiant i piffko Koszt paliwa to niecałe 100zł (LPG)

Dzięki koledzy.
Bogdan1 juz mnie "uświadomił" co i jak z tym zlotem
Teraz tylko kase mósze uzbierać.
Gazu ni mam - tylko benzynka daje przyjemność z jazdy

zabierze mnie ktos ze soba????bo niemam czym jechac

Tak, tak, ostatnie miejsce wspólnego wyjazdu jest bardzo dobrym pomysłem. Już większośc ludzisków wie gdzie to jest,,,,,a Żółtodziobów uświadomimy
Patrykowski możesz się ze mną zabrać nie widza problema

Cytat:
2005-08-19 08:36:02, Kiniusia pisze:
......... Patrykowski możesz się ze mną zabrać nie widza problema

Nie wiem Kiniu, czy Patrykowski to zniesie, bo (jak gdzieś napisał) on jeździ tylko 40-45km/h.

A wiem, że Ty lubisz sobie trochu pocisnąć

hmmm kisztan ale ja prawka niemam jeszcze i dopiero ucze sie jeździc

Cytat:
Adam4302 pisze:
McDonald koło stacji Shell jadąc od strony Katowic za Castoramą i Carefour'em. Myśle że godzina 17 byłaby w sam raz na spotkanie, żeby do Iłek dojechać jeszcze przed zmrokiem No chyba że wynikną niespodziewane okoliczności tak jak ostatnio

Adaś ,masz racje musimy dojechać jak jeszcze będzie jasno ostatnio było zdecydowanie za póżno
Ale zaraz zaraz,przez kogo było takie opóżnienie

Cytat:
2005-08-19 08:42:43, kisztan pisze:
Nie wiem Kiniu, czy Patrykowski to zniesie, bo (jak gdzieś napisał) on jeździ tylko 40-45km/h. A wiem, że Ty lubisz sobie trochu pocisnąć

Masz rację Pawle lubię sobie po gazie cisnąć,,,,więc Patrykowski bedzie się musiał MOCNO trzymać,,,,,hehehehe.