Bad look? kto robil??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam, szperam po forum i nie moge odszukac zadnej informacji na temat bad look'a w escorcie moze ktos robil w swoim i podzielil by sie doswiadczeniem?? czekam na pomoc
pozdrawiam

Siemka ja w swoim bede kminił cos podobnego...ja robilem u siebie VT i zawaliscie wygląda z bad lookiem...zrob sobie VT a pozniej rób

u mnie w profilu cos jest ale to chyba najdelikatniejszy badlook, prawie niewidoczny.

a tak to wygladalo po przygotowniu przz blacharza:

[ wiadomość edytowana przez: BUGZ dnia 2005-08-05 23:12:44 ]

Cytat:
2005-08-05 10:17:02, djskaut pisze:
witam, szperam po forum i nie moge odszukac zadnej informacji na temat bad look'a w escorcie moze ktos robil w swoim i podzielil by sie doswiadczeniem?? czekam na pomoc pozdrawiam

widzę że masz maskę od mk6
moja dyskretna rada - zmień maskę na mk5 i wtedy zrób bad loocka
w masce mk6 bad loock to jedna z najrogszych modyfikacji - tak sądzę

dokładnie....na masce od mk6 nie rób bad-looka bo będzie to bardzo słabo wyglądało.....jak już coś chcesz myśleć to kupuj maskę od mk5 i wtedy bad-look wygląda super

korde i tutaj jest problem, bo slyszalem juz wczesniej ze na tej masce bad nie wyglada najlepiej, ja mam dwie maski ale od mk6:/ a nie bede kupowal 3 po to zeby zrobic sobie "grozny wzrok" narazie zmienie tylko zderzak i dodam progi a pozniej pomysle chyba ze ktos ma jakies pomysly na cos ladnego acha i co to jest VT ??

Vt- Virtual Yuning w jakimś programie graficznym dorabiasz na zdjęciu bad looka i patrzysz jak to wygląda ...

Tak to wygląda w Mk3 kolegi:

A tak w moim MKVII