Głosniki w tylnej półce

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam jestem Łukasz dopiero początkuje omke ale jak narazie jestem zadowoliny,mątuje sprzęt grającu jak wszystko zamątuję to porobie fotki,ale mam pytano bagaznik omki jest dobze bygłuszkony i che wykręcić głosniki z tylnej pułki i wsadzić pam porty(wyloty basu) zeby bas szedł do auta a tak bez jest ciszej,jak ktoś wie jak to wykręcić to był bym wdzięczny za opisik bo niechcę czegoś połamać,pozdrawiam

LOB DLA WSZYSTKICH

Trzeba bylo kupic wersje caravan,tam basu jest az za nadto

Cytat:
witam jestem Łukasz dopiero początkuje omke ale jak narazie jestem zadowoliny,mątuje sprzęt grającu jak wszystko zamątuję to porobie fotki,ale mam pytano bagaznik omki jest dobze bygłuszkony i che wykręcić głosniki z tylnej pułki i wsadzić pam porty(wyloty basu) zeby bas szedł do auta a tak bez jest ciszej,jak ktoś wie jak to wykręcić to był bym wdzięczny za opisik bo niechcę czegoś połamać,pozdrawiam

Z reguły nie przeklinam, ale... żesz kurwa mać, po jakiemu to jest?!

[ wiadomość edytowana przez: draakhul dnia 2006-02-11 23:55:48 ]

Cytat:
2006-02-11 22:38:02, DrA pisze:
LOB DLA WSZYSTKICH

zgadzam się

PS. ale... jako niedawno przyjęty do Waszej "społeczności", jestem bardzo zadowolony, że udało mi się "zdążyć" do LOB przed zawieszeniem przyjęć. Zarówno forum jak i klubowy serwer stanowią dla mnie bezcenną skarbnicę wiedzy o ulubionym autku. Wszystkim, którzy tworzą LOB (a także na etapie "test" nauczyli mnie zasad forum i korzystania z wyszukiwarki ) - szczerze dziękuję

[ wiadomość edytowana przez: 7gsi dnia 2006-02-12 00:05:27 ]

no trochę dziwnie tamto napisłem,ale byłem pod wpływem substancji szkodliwych hihi,ale na nich fajnie wchodzi muza(wtajemniczeni wiedzą o co chodzi),pozdro

Cytat:
2006-02-12 17:14:58, SIEKO pisze:
no trochę dziwnie tamto napisłem,ale byłem pod wpływem substancji szkodliwych hihi,ale na nich fajnie wchodzi muza(wtajemniczeni wiedzą o co chodzi),pozdro

muza w omie bez pam portów?
to chyba było jakieś super-zielsko...

cześć wszystkim
pytanie trochę OT

gdzie mogę sprawdzić czy BLAUPUNKT LAUSANNE CD33 będzie działać z wyświetlaczem w mojej omie (albo inne radyjka czy jest taka strona)

Gdzies chyba byl podany link do wszystkim modeli radii wspolpracujacych z wyswietlaczem.Poszukaj.

Ponoć Blaupunkty od tysiaka w górę chodzą.
Tak więc jak kupiłeś jume nie bedzie działał

krzychu co tam sie wymadrzasz

Mam inne pytanko -Czy w mojej Omie 1994 sedan mogże byc instalacja do głośników w tylnej półce ?? miejsca sa ładnie przygotowane tylko nie widziałem instalacji.

ja odpowiem
tak, może być.

to ja uzupełnie
ale,nie musi być

Cytat:
2006-02-16 10:41:33, 7gsi pisze:
ja odpowiem tak, może być.

....widzę, że to pytanie dalej pozostaje bez konkretnej odpowiedzi, która też i mnie by satysfakcjonowała bo też mam ten sam rocznik i w sedanie! Miałem zdjęcia porobione, ale nie mogę sobie poradzić z ich wstawieniem do mojego posta! W każdym razie pod półką idzie wiązka z której wychodzi kostka (patrząc od strony bagażnika po lewej stronie) zastanawiałem się co i do czego ma służyć!? Dzięki z góry za konstruktywne odpowiedzi!

jest to wiazka do podlaczenia elektrycznej rolety

to więc jest jakaś oddzielna pociągnięta wiązka do tych głośników na tylnej półce? A jak tak to gdzie się znajduje?

Czy jest może ktoś, kto by podpowiedział skąd można podłączyć głośniki na tylnej półce?