Prośba o pomoc

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktoś z kolegów klubowych z Wawki lub okolic mógłby mi założyc moduł domykania szyb?
Leży w szafie i się kurzy,a ja nie mam bladego pojęcia jak go założyć

Mogles o nim pomyslec i wziac na zlot do Ilek bym Ci go zalozyl ja u siebie zakladalem z Robertem_S w zeszlym roku Z reszta do mojego (zapakowanego w pudelko) byla dolaczona instrukcja z rysunkami !! co i jak podlaczyc (w zalezn. jaka polaryzacja steruje c.z. w danym aucie ) nie masz jej w kpl. ? czy nie lubujesz sie w elektryce!

pozdr

Nie pomyślałem,żeby zabrać do Iłek.Dopiero B1 zwrócił uwagę jaki ze mnie.............Mam schemat,rysunki itp.Ale nie podejmuję się założenia.Masz rację,nie lubuję się w elektryce samochodowej (od czasu jak spaliło mi się pół malucha )

to jak tylko pol malucha to dobrze. Cos ty robil

Cytat:
2006-05-30 17:41:30, pablo_ns pisze:
to jak tylko pol malucha to dobrze. Cos ty robil

Ulepszałem .Przesadzam,nie pół malucha,ale komora silnikowa. .
Zresztą to były czasy,kiedy maluch z alternatorem i rozrusznikiem w kluczyku był pojazdem z wyższej półki, a Poloneza można było kupić tylko w imporcie wewnętrznym

Cytat:
2006-05-30 18:00:24, JaRabbit pisze:
... imporcie wewnętrznym

Raczej eksporcie wewnętrznym
A wracając do tematu, juz Ci mówiłem, przyjedź na śląsk, uruchomi sie znów monster garaż u mnie i sie zrobi (grila tez )

Moja dupa już pojechała ,muszę ją tylko dogonić
Adaśku,z czystej matematyki wynika,że ode mnie do ciebie jest dalej niż od ciebie do mnie

kjujik..jak wrzuc ten zestaw do bagaznika..i jak bedziesz ktoregos dnia po poludniu w okolicach wilenskiego to daj cynk..rusze dupe..oddam ci twoje tarcze zegarow a przy okazji jak masz do tego jakis rysunek to se zerkne..nie mowie ze od razu ci to zaloze..ale ogolnie nie wydaje mi sie to szczegolnie trudne

oki

Quba.Schemat i opis jest tu:
domykanie szyb

nie wiem czy przy szybkosci domyaknai szyb w espero to takie urzadzenie jest dobrym pomyslem aku padnie zanim sie zamkna.