Przyciemnianie szyb --> Accent

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ile może kosztować przyciemnienie szyb w accencie 3d i gdzie można znalęźc dobry warsztat za rozsądna cene w okolicach sosnowca ,d.górniczej -a i jakiś mału spojler z tyłu by się przydał -macie może jakieś adresy albo zdjecia takich accentów żeby zobaczyć jak wygladają

[ wiadomość edytowana przez: speedmaster dnia 2005-03-25 15:17:00 ]

Przyciemnienie 4 szyb profesjonalnie w granicach 250-350 i więcej, w zależności od miejsca.

Taka prośba w kwestii technicznej: Tytuły wątków powinny zawierać precyzyjniejsze dane, np w Twoim przypadku powinno to wyglądać tak: Accent 3d - ile za przyciemnianie?, albo: Accent - przyciemnianie szyb... itp...
Pozdr!

dzięki za podpowiedź z forum korzystam od niedawna czyli od 1 mc -czyli od momentu zakupu auta -postaram się poprawić

Tu są goście OK ! sprawnie i szybko!!!
Kar - Tuining

Piecowe pryzciemnianie syzb jest malo popularne ale daje najlepszy efekt i najwieksza trwalosc. Koszt tylnej szyby i dwoch bocznych/tylnych - okolo 900-1300zl.

a ja chce zdjac ta koszmarna folie z szyb i jak to mam zrobic ?????

Zapytaj się w najbliższej firmie, która zajmuje się oklejaniem. Oni mają wypróbowane sposoby na zdjęcie folii.

ok dzieki nie mam innego wyjscia bo robil to jakis partacz(pewnie poprzedni wlasciciel sam na wsi przy stodole oklejal) boczne da sie wytrzymac ale tyl .... koszmar

Potwierdzam, na tylniej tyle zmarszczek co u 90 letniej babci

ja kiedys sie przymierzalem do zdjecia folii i z tego co sie orientowalem to jesli chodzi o boczne szyby to nie ma najmniejszego problemu, ale z tylna trzeba sie troche nagimnastykowac, bo bardzo łatwo popsuc paski z ogrzewaniem.

Mam juz zrobione ciemne szybki w swoim autku!! Robiłem w profesjonalnej firmie!! I extra to wygląda!! 1 na przód a 2 na tył, oraz ciemny pasek na przedniej szybie!! całą taka operacja wyniosła 420 zł!!

Cytat:
Mam juz zrobione ciemne szybki w swoim autku!! Robiłem w profesjonalnej firmie!! I extra to wygląda!! 1 na przód a 2 na tył, oraz ciemny pasek na przedniej szybie!! całą taka operacja wyniosła 420 zł!!

to jakies foty wrzuc