Hilfe bitte!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak zdjąc wskazówki obrotka i prędkościomierza (mk5), żeby zmienic zegary, tak żeby potem wszystko pasowało? Słyszałem że sie może coś wyregulowac, ale nie wiem dokładnie o co chodzi... Pomocy!!!

...nie da się....

szukaj w archiwum

Cytat:
2005-08-09 21:52:10, MasterCheat pisze:
...nie da się....

Jesteś pewien??? Już kupilem na allegro zegary http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60134863 i teraz chce j jakos założyc... moze lepiej to komus zlecic, lecz wole sam...

Znaczy da się... ale idealnie nigdy nie będzie...
I tak co byś nie zrobił i jak byś nei zaznaczył to potem będzie trzeba korygować.
pozatym polecam archiwum

Cytat:
2005-08-09 21:57:20, MasterCheat pisze:
Znaczy da się... ale idealnie nigdy nie będzie... I tak co byś nie zrobił i jak byś nei zaznaczył to potem będzie trzeba korygować. pozatym polecam archiwum

Dopiero zaczynam zabawe z essim i tym forum. Mógłbyś mi znalezc taki wątek, post, czy jak to sie tam zwie? bylbym baaardzo wdzieczny

Pomożcie... jutro jade montowac w RS-ie cioci zegary i chce wiedziec jak!

np. tutaj troszkę kiedyś wypociłem:

Potrzebuje wskazówki do wskazówek.

dodam tyko (bo nie wiem czy tam pisze) że wskazówy są wciskane na taki cienkie preciki więc zeby zdjąć to trzeba je podwazyć ( z wyczuciem żeby nie uszkodzić) Podobno łatwo zrobic to widelcem (nie wiem bo nie miałem okazji wypróbować i ściągałem ręcznie).

Cytat:
2005-08-09 22:16:46, MasterCheat pisze:
np. tutaj troszkę kiedyś wypociłem: Potrzebuje wskazówki do wskazówek. dodam tyko (bo nie wiem czy tam pisze) że wskazówy są wciskane na taki cienkie preciki więc zeby zdjąć to trzeba je podwazyć ( z wyczuciem żeby nie uszkodzić) Podobno łatwo zrobic to widelcem (nie wiem bo nie miałem okazji wypróbować i ściągałem ręcznie).

dzieki wielkie

Może ktoś jeszcze zna jakąś radę? Nie moje to auto wiec baaaaardzo nie chce nic zepsuc

Ogólenie to ci powiem ż enajlepiej było by mieć licznik zapasowy, na allegro za ok 80 zł można kupić i na mim robić wszelkie przeróbki