| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2003-03-12 19:11:24 Mnie spieprzyła się piszczałka - 45 zł w Norauto. |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2003-03-12 19:23:22 Temat klaksonu był niedawno poruszany tu na Forum...
Ja w swoim Espero naprawiałem klakson już trzy razy, a ostatnim razem dwa tygodnie temu... Za każdym razem u mnie przyczyna była ta sama - kable od klaksonu puszczone są tuż pod przednim zderzakiem, co w taką pogodę jak teraz powoduje to ciągłe ich moczenie i parcenie - kable są gówniane, gniją i szlak je trafia... Mnie naprawa tego kosztowała 40pln u elektryka... godzinka roboty... |
Maciej75 Brawo 1.4 MJet Poznań | 2003-03-12 20:06:51 Może warto wymienic przy okazji również sama trabkę - moja daje jak przed mutacją - niezły obciach biorąc pod uwagę wielkość auta |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2003-03-13 00:01:55 U mnie na szczęście nic nie padło ale oryginalny "titek" to był jednak tylko "titek" więc dołożyłem dodatkowo 2 trąbki z "kompresorkiem" /pięknie spasowały przed chłodnicą /za "noskiem" przedniego pasa, który dobrze zdemontować przed tą operacją/ i teraz klakson jest w pełni adekwatny do rozmiaru autka!!! |