Śmierć na drodze :(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ochroniarze się spieszyli na "akcję"... szkoda tylko ludzi z Mercedesa
tutaj foty:
link

[ wiadomość edytowana przez: _Barek_ dnia 2005-08-09 23:01:21 ]

Oszołomy i pojeby!! Naszczęscie nie ma juz ich........

Chyba wszystkich szkoda, bo wkońcu i ci ochroniarze mieli rodziny!!! I nie rozumię dlaczego odrazu pojeby, czy wszyscy pracownicy służb mundurowych to banda chu.., kuta... , pierd...ów itp.

Pewnie że wszystkich szkoda, i tych z Merca i tych z ochrony. Tyle że niestety większość ochroniarzy z grup interwencyjnych to tzw. karki bez szyi na koksie (przynajmniej ci z którymi się zetknąłem - oczywiście pewnie nie wszyscy) i gdy dostaną słuzbowe auto to już zaczynaja szaleć bez opamiętania.
Niedaleko mnie jest serwis Fiata (blacharski) i nie ma dnia żeby co najmniej jeden lub dwa auta firm ochroniarskich nie stały na robocie.

A nawiasem mówiąc przegięciem jest publikacja przez Interię zdjęć na których we wraku auta widac zmiazdzone zwłoki ludzi Od tego typu "atrakcji" są w internecie strony dla różnych zboczeńców

O tych fotkach to już nie wspomnę (ale to jest chyba najlepszy chłam dla publiki). co do ochroniarzy to nie, abym ich bronił, ale o motocyklistach też mówią, ze idioci i dawcy, nie wspominając o młodych kierowcach w maluchach (bez urazu dla powyzych).
Niestety wszedzie zdarzają się oszołomy i ignoranci.

Z tymi zwłokami to Andrzej ma rację....... Całe zajście to oczywiście przykra sprawa ale nie ukrywajmy, że jeżdzenie taką trasą dobrze ponad 150 to przegięcie...Kierowcy świadkowie wypowiadający się opowiadali o białym "znikającym punkcie" jadącym praktycznie non stop na trzeciego....Tak więc nie jest dla mnie wytłumaczeniem, że to młodzieńcza głupota bo zechciało mu się wyprzedzić w niedozwolonym miejscu.... Ten pojeb myślał, że autko jak kolejka górska zawsze będzie jeździć po zadanym torze, a wszystko co jedzie z przeciwka będzie mu robić miejsce......Pomylił sie i to grubo. Wielką Szkoda jest tylko fakt iż zgineli niewinni ludzie z mercedesa. No nie wspomnę to, ze pojeb nie jechał sam i skoro chłopacy nie uspokoili kierowcy i nie kazali mu się zatrzymać to też wcale nie lepsze wykręty z nich musiał być......

Moje zdanie jest takie .....Szkoda, że zatrzymalisię na mercedesie....Drzewo było by odpowiedniejsze

Cholera...ale ja mialem wrazenie ze ludzie z mercedesa przezyli!!! Bo w telewizji wypowiadala sie babka [prawie plakala] i opowiadala co sie dzialo i wynikalo z tego ze jechala w Eclassie poza tym merol nie wyglada na tragicznie rozwalonego [przynajmniej przedzial pasazerski]...to na pewno bylo do przezycia...chyba ze ci ludzie nie mieli pasow!!! [Zreszta musieli jeszcze zyc skoro pelno sanitariuszy kolo nich zasuwa a reszta wrakow stoi...] Ale nie ulega watpliwosci ze po pierwsze takich fotek nie powinno sie pokazywac na oficjalnych stronach...a po drugie...jak zwykle ucierpieli niewinni...

Merc wygląda na mocno zgnicionego ale wiecie, że przy dużych prędkościach karoseria wytrzyma ale niestety przeciązenia są takie że nawet podyszki i strefy zgniotu kontrolowane nie pomagają. Po prostu obrażnie a wewnętrzne czyli wszystko w człowieku się po prosty urywa!!! Masakra!!!

A co do zdjęć. Nie jestem zboczeńcem a lubie oglądać zkasowane auta, ale bez ludzi. Jeśli widzę w środku ciała to mi się od razu cofa. A jak raz widziałem ciało we krwi na jezdni co parę godzin póżniej w domu żygałem i cały dzień do bani.
Biorąc po uwagę powyższe i tak jestem za publikacją takich "ostrych" zdjęć. A to z jednego powodu: przestroga dla takich pojebów. Dziś rano jadąc do pracy sobie raz trochę depnąłem (120 w mieście) i tak sobie teraz myślę że to było trochę głupie i po obejrzeniu tych zdjęć od razu mi się odechciewa szaleć!

PRĘDKOŚĆ ZABIJA!!!

Kierwowca i pasazer z merca zgineli;/ Z tylnej kanapy chłopak jest chyba w ciężkim stanie.......

Potwony wypadek jachich jest niestety wiele na drogach w naszym pięknym kraju
Merc wytrzymał ale człowiek nie.
A na jednym zdjęciu widać że pasażerka merca razem fotelem jest dosiśnięta do deski a chłopak z tyłu zakleszczony między słupiek. Moje zdanie nie był zapięty w pasy w uderzył w fotel dodatkowo przygniatając pasażerkę. A kierowca merca też jakoś dziwnie zwinięty pod deskę.

LUDZIE ZAPINAJCIE PASY ONE NA PRAWDĘ RATUJĄ ŻYCIE!!!

Mnie na szczęcie uratowały zdrowie bo życia nie musiały.

Cytat:
2005-08-10 08:39:35, andrzej_krakow pisze:
Pewnie że wszystkich szkoda, i tych z Merca i tych z ochrony. Tyle że niestety większość ochroniarzy z grup interwencyjnych to tzw. karki bez szyi na koksie (przynajmniej ci z którymi się zetknąłem - oczywiście pewnie nie wszyscy)

i tu sie mylisz-znam sytuacje jaka jest w firmach ochroniarskich i prawda jest taka ze szefowie wymuszaja takie sytuacje na pracownikach bo w innym wypadku traca poprostu dniowke ktora i za 20 godzin wynosi jakies 60 zl...tak samo jak podczas jazdy na interwencje gdy zatrzymaja sie do kontroli i przynajmniej u mnie nie sa to zadne karki tylko normaln8i ludzie tacy jak my tyle ze musza spelniac pewne wymaganie co do budowy ciala zeby wygladem wzbudzac respekt w barze czy czyms podobnym

...jak myslalem...pewnie nie mieli pasow...ja tylko jak jezdze po wiosce [czyt. Nałęczowie] jako pasazer to nie zapinam pasow...ale u mnie nie ma ruchu...a jak ktos na trasie bez pasow zasuwa to kusi los...

Nie rozumiem ludzi niezapinajacych pasow dla mnie to zwyczajni idioci. a juz rodzice ktorych dzieci wisza miedzy przednimi siedzeniami to powinni prawa do opieki stracic.

na temat tego wypadku nie bede sie wypowiadał bo szkoda słow... Co do publikacji zdjec to akurat to uwazam za słuszne... poniewaz na niektorych osobach ktore to zobaczyły wywrze to jakies wieksze wrazenie i zanim znow zaczna szlec to sie zdrowo nad tym zastanowią... moze ktos sobie przypomni te zdjecia i odpusci troche co uratuje zycie jemu i innym