| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
_Barek_ Toruń | 2005-08-09 23:00:24 Ochroniarze się spieszyli na "akcję"... szkoda tylko ludzi z Mercedesa
tutaj foty: link [ wiadomość edytowana przez: _Barek_ dnia 2005-08-09 23:01:21 ] |
simon_pg F&F Sympatyk Audi V8 4.2 Quattro ... Gdańsk | 2005-08-10 00:47:06 Oszołomy i pojeby!! Naszczęscie nie ma juz ich........ |
simon_pg F&F Sympatyk Audi V8 4.2 Quattro ... Gdańsk | 2005-08-10 10:27:52 Z tymi zwłokami to Andrzej ma rację....... Całe zajście to oczywiście przykra sprawa ale nie ukrywajmy, że jeżdzenie taką trasą dobrze ponad 150 to przegięcie...Kierowcy świadkowie wypowiadający się opowiadali o białym "znikającym punkcie" jadącym praktycznie non stop na trzeciego....Tak więc nie jest dla mnie wytłumaczeniem, że to młodzieńcza głupota bo zechciało mu się wyprzedzić w niedozwolonym miejscu.... Ten pojeb myślał, że autko jak kolejka górska zawsze będzie jeździć po zadanym torze, a wszystko co jedzie z przeciwka będzie mu robić miejsce......Pomylił sie i to grubo. Wielką Szkoda jest tylko fakt iż zgineli niewinni ludzie z mercedesa. No nie wspomnę to, ze pojeb nie jechał sam i skoro chłopacy nie uspokoili kierowcy i nie kazali mu się zatrzymać to też wcale nie lepsze wykręty z nich musiał być......
Moje zdanie jest takie .....Szkoda, że zatrzymalisię na mercedesie....Drzewo było by odpowiedniejsze |
ulik87 900tka Nałęczów | 2005-08-10 11:00:20 Cholera...ale ja mialem wrazenie ze ludzie z mercedesa przezyli!!! Bo w telewizji wypowiadala sie babka [prawie plakala] i opowiadala co sie dzialo i wynikalo z tego ze jechala w Eclassie poza tym merol nie wyglada na tragicznie rozwalonego [przynajmniej przedzial pasazerski]...to na pewno bylo do przezycia...chyba ze ci ludzie nie mieli pasow!!! [Zreszta musieli jeszcze zyc skoro pelno sanitariuszy kolo nich zasuwa a reszta wrakow stoi...] Ale nie ulega watpliwosci ze po pierwsze takich fotek nie powinno sie pokazywac na oficjalnych stronach...a po drugie...jak zwykle ucierpieli niewinni... |
simon_pg F&F Sympatyk Audi V8 4.2 Quattro ... Gdańsk | 2005-08-10 11:35:15 Kierwowca i pasazer z merca zgineli;/ Z tylnej kanapy chłopak jest chyba w ciężkim stanie....... |
kabul F&F Sympatyk Corolla E11 Club Tropicana | 2005-08-10 12:10:28
i tu sie mylisz-znam sytuacje jaka jest w firmach ochroniarskich i prawda jest taka ze szefowie wymuszaja takie sytuacje na pracownikach bo w innym wypadku traca poprostu dniowke ktora i za 20 godzin wynosi jakies 60 zl...tak samo jak podczas jazdy na interwencje gdy zatrzymaja sie do kontroli i przynajmniej u mnie nie sa to zadne karki tylko normaln8i ludzie tacy jak my tyle ze musza spelniac pewne wymaganie co do budowy ciala zeby wygladem wzbudzac respekt w barze czy czyms podobnym |
ulik87 900tka Nałęczów | 2005-08-10 17:49:46 ...jak myslalem...pewnie nie mieli pasow...ja tylko jak jezdze po wiosce [czyt. Nałęczowie] jako pasazer to nie zapinam pasow...ale u mnie nie ma ruchu...a jak ktos na trasie bez pasow zasuwa to kusi los... |
Vyzn-R F&F Sympatyk Babilon Bandit Lipno | 2005-08-12 14:00:50 na temat tego wypadku nie bede sie wypowiadał bo szkoda słow... Co do publikacji zdjec to akurat to uwazam za słuszne... poniewaz na niektorych osobach ktore to zobaczyły wywrze to jakies wieksze wrazenie i zanim znow zaczna szlec to sie zdrowo nad tym zastanowią... moze ktos sobie przypomni te zdjecia i odpusci troche co uratuje zycie jemu i innym |