MotoNews.pl
8 OT Stancja w Rzeszowie (106932/0) - PT

OT Stancja w Rzeszowie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam ostatnio dostałęm pismo z polibudy Rzeszowskiej ze przyjeli mnie w poczet studentów ale jednoczesnei z przykroscią odmówili mi akademika( Pytanko do ludzi z Rzeszowa i okolic Nie znacie jakiejs przyjemnej mety gdzie mugłby mieskzac srednio pijacy student) oczywiscie za w miare rozsądna kwote)

a tak z ciekawosci na jaki wydzial sie dostales??

Cytat:
2005-07-24 13:18:09, boombel pisze:
a tak z ciekawosci na jaki wydzial sie dostales??

Mechnika i budowa maszny, pojazdy samochodowe

A tak przy okazji:0 dzieje sie coś ciekawego w Rzeszowie pod kątem kjs rajdów itp itd:0 jest jakaś fajna ekipa jakies spoty, pomocni ludzie itp Bo tez jezdze w kjs i mam plany trochu powalczyć na podkarpaciu, ale wiecie jak to jets bez zaplecza technicznego, i bez pomocnych znajomych

[ wiadomość edytowana przez: Abdull dnia 2005-07-24 13:23:20 ]

hehe ja powiem ze tez chodzilem na to tylko zaocznie i zabawilem tam jeden semestr matma cholerna na poczatek a pozniej mechanika itd powiem ze latwo tam nie jest ...

[ wiadomość edytowana przez: boombel dnia 2005-07-24 13:44:46 ]

nie chce tu sie wypowiadac za kogos ale poczekaj na dejte on napisze cos z sensem mysle

pzdr

Szkoda, ze mnie nie ma w Rzeszowie bo napewno bym ci jakas stancje zlatwil. Co do samego miasta - tak jak ci kiedys pisalem na gg - jest ok W ogole to fajnie, ze sie dostales na Polibude i ze bedziesz mieszkal w Rzeszowie bedzie jedna osoba wiecej na spoty

Jesli chodzi o stancje, zapytaj Trezika, on teraz jest w Rzeszowie i sadze, ze napewno Ci pomoze. Ja wracam w pazdzierniku wiec juz sie szykuj na jakies powitanie

Wiesz co napisz do kolegi gg4426665 ksywa "Rzeszowiak" ma chate na miescie i zaczyna chodzic do budy w rzeszowie i chyba szukał współlokatora.

Cytat:
2005-07-24 12:55:27, Abdull pisze:
Witam ostatnio dostałęm pismo z polibudy Rzeszowskiej ze przyjeli mnie w poczet studentów ale jednoczesnei z przykroscią odmówili mi akademika( Pytanko do ludzi z Rzeszowa i okolic Nie znacie jakiejs przyjemnej mety gdzie mugłby mieskzac srednio pijacy student) oczywiscie za w miare rozsądna kwote)

elo nie masz sie narazie czym przejmowac takie informacje o braku miejsc w akademikach zawsze podaja jednak w pazdzierniku sie okazuje ze jest duzo wolnych pokoi. tak wiec nie przejmuj sie tylko poczekaj na pazdziernik napewno sie cos znajdzie. tak bylo w zeszlym roku i mysle ze w tym roku tez tak bedzie mam nadzieje. poczekaj a moze zamieszkamy razem
pozdro

Cytat:

elo nie masz sie narazie czym przejmowac takie informacje o braku miejsc w akademikach zawsze podaja jednak w pazdzierniku sie okazuje ze jest duzo wolnych pokoi. tak wiec nie przejmuj sie tylko poczekaj na pazdziernik napewno sie cos znajdzie. tak bylo w zeszlym roku i mysle ze w tym roku tez tak bedzie mam nadzieje. poczekaj a moze zamieszkamy razem
pozdro

Cytat:

oczywiście wymagany jest garaż o standardzie min. jak w PiniuTechnology no i przydał by sie od razu sponsor na początek zeby noname nie zaczynać kariery :]

w razie potrzeby sluze garazem

witam:0 jutro atakuje do Rzeszowa) dowiem sie co i jak na polibudzie itp itd, z akadewmikiem to bym poczekał, al enei che zostać na lodzie w razie jak jednak nei wyujdzie
@dejta: jestes pewien tego co mówisz:p???

jak najbardziej