A wiec ja i moj ford :D

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,
Chcialem wam sie pochwalic jak to teraz autko pieknie wyglada po mydyfikacjach. Stylingu bylo a bylo, a wiec po kolei :
1) Wymienilej zardzewiale tylni blotniki (reparaturki)
2) Podpicowano niektore niedoskonalosci lakieru
3) Lusterka oraz klamki wygladzone i zrobione w kolor nadzwozia
4) Dolozone listwy progowe z pakietu RS
5) Zmieniony tylni zderzak na Zendera
Modyfikacje mechaniczne - nawoskowany lakier przez co wspolczynnik oporow powietrza sie zmniejszyl, dodana lepka klubowa - szacowany wzrost mocy lanych pare koni , a o momencie juz nie wspomne.

Dobra a oto fotki :

a mi najbardziej u kolegi podobaja sie laczki

Fever mnie się bardzo podobuje nowy design - bez wazeliny jak to Wilku mówi

Fever pikna furka a jak lśni hohoho

piknie, piknie

spoko autko, zawsze mi się podobał ten kolor

No, nie powiem, BARDZO MI SIĘ PODOBA!!!!
Najbardziej zderzaczek i listwy progowe!! Bomba!! Laćki też fajne, wygląda gustownie

niop teraz wygląda fajowo......progi zenderka to najładniejsze progi do essika zderzaczek tez oczywiście jest super, wszystko ładnie pasuje.....jeszcze gleba i będzie całkowity kozak

bardzo piknie!

Dla mnie rewelacja Super autko i rewelacyjny kolorek Wszystko gustowne i z umiarem. Progi też fajne, ale mnie się bardziej podobają te inne RS ( ja je mam), ale to oczywiście sprawa gustu. Zmień atrapkę wlotu powietrza. Jak zdejmowałeś listwy?

Piękniutki naprawde bardzo mi się podoba, tylko jeśli mogę wyrazić swoją opinię, to za wysoko siedzi, pasowałoby troszkę zglebić, no i ten znaczek GT .... może lepiej by ściągnąć Pozatym rewelacja

Powiem tylko tyle. WOW!!!. Naprawde stonowany essik. Przepiekny! SUPER!. Gratuluje!!!

Autko wygląda super, podoba mi się ten błysk

szkoda tylko, że nie kombi bo kombi jest the best (che, che wiem bo mam).

pozdrawiam
Arturek

no kolego...Alberto Green, czerowone calipery, tu zenderek tam zenderek...bardzo ładnie...

Gorączka ale zaszalałeś.... Mnie się podoba

Thank you Thank you - oczywiscie zmienione bedzie zawieszenie, grill zrobiony z takiego samego plastra miodu jak wypelnienie dolne przedniego zderzaka, taka siatke musze jeszcze zalozyc na tyl - ale niestety kasy juz na wszystko na raz nie starcza.

P.S. Listwy sciagalem metoda podwazyc koniec srubokretem owinietym w szmatke ( nie bac sie) i mocno ciagna odchodza jak marzenie - Pozostalosci kleju benzynka ekstrakcyjna 2h roboty i juz a pozniej przepolerowac.

Autko bardzo ładne Może jeszcze wżuciłbym białem kierunki boczne, chociaż te też nie wyglądają źle.

Ale gdzie ty? bo coś takiego w temacie wyczytałem

Cytat:
2005-08-11 09:42:57, MasterCheat pisze:
Autko bardzo ładne Może jeszcze wżuciłbym białem kierunki boczne, chociaż te też nie wyglądają źle. Ale gdzie ty? bo coś takiego w temacie wyczytałem

Ja to jestem ten cien na masce na ostatnim zdjeciu

Brawo. Autko zrobione w subtelny sposób, bez przesadyzmu. Suuuuper. Piątka z plusem. Eeeee, sorki, teraz to szóstka z plusem