Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Denis Opel Omega B Hajnówka | 2005-08-21 23:13:07 Witam mam kłopot bo od jakiegoś czasu zginoł mi klakson sprawdzałem sygnały dzwiekowe i są oba sprawne bawiłem się też przekaźnikiem umieszczonym pod kierownicą i tam jak przycisne blaszke to działa a jak przyciskam na kierownicy to dupa niewiem co to może być może ktoś poradzi??
Pozdrawiam |
kielkac | 2005-08-22 10:43:27 no to pozostaje chyba kierownice rozbierac... ![]() |
Denis Opel Omega B Hajnówka | 2005-08-22 10:59:44 najgorsze jest to ze kierownice już rozbierałem i nici tak sie zastanawiam czy przypadkiem niejest to wina tego przekaznika bo jak zdejme w nim obudowe i ręcznie docisne tam blaszke to trabi może poprostu nieprzyciąga tej blaszki ![]() |
![]() maestro_PL OMEGA B tzw.CARAVAN = SALT MINE = KRAKÓW-WIELICZKA | 2005-08-22 20:18:07 moze sie cos pod kierownica ukrecilo ? w tym kabelku ?? sprawdz miernikiem , wyciag przekaznik wepnij miernik w styki i niech ktos naciska , wowczas sie wyjasni sprawa czy to wina kierownicy ![]() ![]() |
![]() egoon LOB MEMBER omega B carawan lublin | 2005-08-22 22:09:11 a czy przypadkiem nie świeci ci się znaczek awarii poduszki powietrznej? Często tak bywa przy przetarciu taśmy w kierownicy gdzie są przewody od poduszki i klaksonu - temat wałkowany na forum sprawdź |