MotoNews.pl

Problem z sygnałem dźwiękowym

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam mam kłopot bo od jakiegoś czasu zginoł mi klakson sprawdzałem sygnały dzwiekowe i są oba sprawne bawiłem się też przekaźnikiem umieszczonym pod kierownicą i tam jak przycisne blaszke to działa a jak przyciskam na kierownicy to dupa niewiem co to może być może ktoś poradzi??

Pozdrawiam

no to pozostaje chyba kierownice rozbierac...

najgorsze jest to ze kierownice już rozbierałem i nici tak sie zastanawiam czy przypadkiem niejest to wina tego przekaznika bo jak zdejme w nim obudowe i ręcznie docisne tam blaszke to trabi może poprostu nieprzyciąga tej blaszki hehe

moze sie cos pod kierownica ukrecilo ? w tym kabelku ?? sprawdz miernikiem , wyciag przekaznik wepnij miernik w styki i niech ktos naciska , wowczas sie wyjasni sprawa czy to wina kierownicy jezeli sie pojawi cos kolwiek na mierniku to wina przekaznika , jezeli nic to wina kierowniczki wowczas tam szukac usterki

a czy przypadkiem nie świeci ci się znaczek awarii poduszki powietrznej? Często tak bywa przy przetarciu taśmy w kierownicy gdzie są przewody od poduszki i klaksonu - temat wałkowany na forum sprawdź