MotoNews.pl

Zlot w Gostyniu na torze kartingowym (Połączenie sił) !!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie polaczylem sily z VW ZONE i chcemy zorganizowac zlot w Gostyniu Maluszka i Volkswagena.Wstepnie juz dogadalem tor na 13 sierpnia z wsztskimi bajerami wieza sedziowska lampy do staru itp.Za wynajecie toru Automobil klub Leszczynski chce 500 zl ale to jeszcze nie jest pewne moze bedzie mniej.
Wiec wjazd bedzie platny od auta by kosztowal 15 zl od auta.Jak bedzie duzo chectnych pewnie bedzie mniej.

Zlot by byl dwudniowy z czego pierwszy dzien na torze a drugi nad jeziorkim okolo 20 km od Gostynia.

Na torze:
-jazda na czas
-dwie proby sprawnosciowe
-wybur najladniejszego auta zlotu i najldniejszego klasyka
-i pewnie jeszce jakies konkurecje Owz licze na ciebie

Nad jeziorkim
- oczywiscie imprezka integracu i grilem i piwkiem
To narazie wszystko wszystkich cjetnych prosze o wpisanie sie .A co dalej to jeszcse napisze.
Pozdrawiam

szkoda że data praktycznie się "pokrywa" z naszym zlotem klubowym, ale kto wie...

Ja goraco zapraszam!!!!!!

mogę ułożyć sprawnościówki i potem pomóc to obsługiwać nie będzie już tak zimno jak poprzednio . będziemy w kontakcie postaram sie jakoś może wpaść do gostynia w któryś weekend i pogadamy co do zlotu

pozdro

[ wiadomość edytowana przez: owz dnia 2005-07-16 00:07:23 ]

a czemu nie VW&Fiat? tylko sam malec - bezsens - moze bym wpadł na chwile chociaz, to ten Gostyń co jest po drodze na wieś Płock ?

Cytat:
2005-07-16 00:06:02, stasiu pisze:
a czemu nie VW&Fiat? tylko sam malec - bezsens - moze bym wpadł na chwile chociaz, to ten Gostyń co jest po drodze na wieś Płock ?

nie wiem czy na płock to ten Gostyń w okolicach Poznania

tamto na płock to jest chyba gostynin

[ wiadomość edytowana przez: stasiu dnia 2005-07-16 00:14:02 ]

Stasiu nie na płock tylko na Kalisz Jarocin.Jakies 200km od Łodzi.Pozdro

ja siem wstepnie pisze

kcem zobaczyc czy moj zawias wytrzyma ta probe

Z założenia weekendy nie chodze do pracy więc pisze sie jak najbardziej...chyba że po ostatnich zatarciach mnie nie chcecie

Całkowicie prawidłowa inicjatywa. Galus, JAK NAJWIĘCEJ FOTECZEK PROSZĘ .

Cytat:
2005-07-16 11:33:16, moch pisze:
Całkowicie prawidłowa inicjatywa. Galus, JAK NAJWIĘCEJ FOTECZEK PROSZĘ .

a może wpadłbyś do nas mochu? wzięlibyście parę osób, zrzutka na benę i do gostynia

Try3ek po jakich zatargach poprostu sie nie zgodziliscie to nie znaczy ze nie mozemy sie spotykac wspolnie na zlotach itp.Ja na was goraco licze ze przyjedziecie.Pozdrawiam

To sie ciesze że miło będę widziany napewno przyjade w końcu musze sie pochwalić tym co stworzyłem od ostatniego spotkania
Tylko jeszcze dotarcie silnika, dokręcenie głowicy i regulacja... Gostyń będzie testem dla sprzętu pozdro

Maluchy i VW, to faktycznie trochę dziwne połaczenie, ale domyślam, że chodzi o obniżenie kosztów, trzeba sobie radzić
Wpaść napewno dużo osób by chciało, tylko nie wiadomo co z tego wyjdzie, bo w te wakacje strasznie sie zagęśiły wszelkiego rodzaju imprezy... Nie będę wszystkich wymieniał ale 6-7sierpień wypadamy do Tychów, a 27-28 IIogólnopolski u nas (Wpadaniecie, coo )
Zobaczymy co da się zrobić
pozdro

Cytat:
2005-07-17 00:38:56, _Szary pisze:
Maluchy i VW, to faktycznie trochę dziwne połaczenie, ale domyślam, że chodzi o obniżenie kosztów, trzeba sobie radzić Wpaść napewno dużo osób by chciało, tylko nie wiadomo co z tego wyjdzie, bo w te wakacje strasznie sie zagęśiły wszelkiego rodzaju imprezy... Nie będę wszystkich wymieniał ale 6-7sierpień wypadamy do Tychów, a 27-28 IIogólnopolski u nas (Wpadaniecie, coo ) Zobaczymy co da się zrobić pozdro

jak sie uda to małą ekipa z wlkp pojedzie na ogólnopolski

nie no ja na ogolnopolski musze pojechac 3osoby do malca i jazda a powiedzcie mi czy tam bedzie jakis nocleg czy namioty czy jak ??

Nie chcę robić bałaganu Galusowi
Więc kończymy...
Zapraszamy, ma być pole kempingowe.

wpadne z kumplem sejasem na jeden dzien gostyn niedaleko mnie wiec trza korzystac

Cytat:
2005-07-17 11:23:14, Benson pisze:
wpadne z kumplem sejasem na jeden dzien gostyn niedaleko mnie wiec trza korzystac

hehe to zrobimy obok tego zlot seicento