Wywiad z leperem

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
polecam, można sie pośmiać

http://biznes.interia.pl/news?inf=660148

Numer z ZUS-em i OFE jest kapitalny!
Qwa mam nadzieje, że banda Lepera nie dostanie sie do sejmu

Andrzej Lepper złożył skargę do Rzecznika Praw Obywatelskich.
Nie został wpuszczony do Media Markt.

Ja p....lę. Ale bełkot. Kto zagłosuje na tego palanta może mi się nie kłaniać... Jeśli kiedykolwiek samoobrona albo lepper wygrają jakieś wybory, wyjeżdżam z tego kraju. Na 100%.

Oj zebyscie sie nie zdziwili. Ja tez go nie widze w sejmie ani na fotelu prezydenta )bo wtedy nie bedzie mial na kogo gadac) ale co do jednego ma racje w Polsce dobrze nie jest a na wsi coraz glosniej o Lepperze zebyscie sie nie zdziwili

Wreszcie tego młota ktoś konkretnier przepytał i wytknął ewidentne bzdury w ich programie. Drugą osobą wystarczająco kompetentną aby to zrobić była Zyta.

Cytat:
2005-08-26 14:51:59, Tom69 pisze:
Andrzej Lepper złożył skargę do Rzecznika Praw Obywatelskich. Nie został wpuszczony do Media Markt.

......NIE DLA IDIOTÓW !!!

Nie wpuscili do Media markt ale do sejmu tak sami go wpósciliscie ludzie więc o co te pretensje Facet ma wiedzę o ekonomi jak sołtys z Pierdułkowa po Uniwersytecie Ludowym ale kto powiedzial że Prezydent musi mieć taką wiedzę Olek też nie ma ale za to jest nieco bardziej otrzaskany, szczwany i ma gadane - jak każdy dobry polityk potrafi gledzić ciekawie o niczym no i ma lepszych doradców. Ogólnie przepis na prezydenta polski jest znany : znana osoba, silna osobowosć i dobry kreator wizerunku w mediach i oto mamy kolejnego figuranta wszyskich Polaków.

Cytat:
2005-08-28 20:54:06, rudi pisze:
Facet ma wiedzę o ekonomi jak sołtys z Pierdułkowa

No to teraz niech tu tylko piotr_ek wpadnie