Ile mogąkosztować Alumki od poldka??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
tak jak w tytule.. Chce zakupić jakieś fajne alumki do maluszka i niby od poloneza poasują-ile moge dać za takie gdzie po za Allegro moge kupić a oponki chce do tego zapodać 155/65R13 z góry dzieki

na to pytanie nie ma jednoznacznej odpowiedzi...
cena zależy zarówno od stanu jak i wzoru felg... i kształtuje się w przedziale 150-600zł za komplet fabrycznych felg FSO,

a przy innych tyle ze pasujących do poloneza to już strasznie duży rozrzut... bo widziałem już 13" po kilkaset euro za sztuke tyle ze markowe z tradycjami

Edit: z fabrycznych 13" obecnie najdroższym modelem są pięcioramienne ale nie te z plusów tylko takie z plaskimi ramionami (ze względu na ładny wygląd i dość krótką serię produkcyjną)

[ wiadomość edytowana przez: Nomad dnia 2005-08-28 13:12:26 ]

a takie?? Zastanawia mnie ile sa warte

[ wiadomość edytowana przez: Vyzn-R dnia 2005-08-28 22:40:53 ]

te są nie kie-kie i tez chyba nie najtansze

60 zl za sztuke , tyle mi powiedzal gociu na szrocie na 5cio ramienne z polda z silnikiem rowera.

ja miałem takie za czasów jak sie bawiłem w Tuning 5ramion okragłych 13cali i szerokosci 5J,bardzo fajnie sie to prezentowało (w profilu jest stare foto) , to były chyba od atu plusa , bardzo wytrzymałe ale zarazem b. cieżkie sprzedałem je za 450 zeta jak zaczołem przerabiać malca na rajdy