MotoNews.pl

[s] Halogeny zelmot Nówki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cześć! Tym razem mam do sprzedania komplet halogenów (2 sztuki) przeciwmgielnych firmy Zelmot z chromowaną ramką. Halogeny te nigdy nie były używane. Przeleżały kilkanaście lat na regale w garażu. Dzięki temu, iż były przechowywane w kartonie i przykryte oryginalnymi osłonami. Nie zostały dotknięte przez ząb czasu. Wyglądają jak prosto ze sklepu. (wtedy jeszcze na kartki :-/). Chociaż z tego, co pamiętam były one prezentem dla mojego ojca od znajomego, który w owych czasach miał możliwość ich załatwienia.

Lustro jest w idealnym stanie, jak z resztą całe halogenki. Tego typu halogeny idealnie pasują do starszych samochodów. Nie lada gratka dla kolekcjonerów i składających klasyki.

Najlepiej pasują do samochodów: Fiat 125p , 126p , Syrena , Warszawa , Polonez , UAZ , GAZ 69 itd.

Poniżej umiesczam zdjęcia podglądowe. Nie są to real fotki!!! Moje halogeny nie mają żadnej ryski. Jak tylko dopadne jakiegoś cyfrzaka porobie fotki i wrzuce na forum.

W razie pytań prosze o kontakt na
GG

Cena????

-----------------
Były
Łada 2105 r.1983
Łada 2101 r.1986
Łada Samara 2109 r.1990
Jest
Wrak Łada 2105 r. 1986

Porobiłem fotki. Mam nadzieje, że udało mi się uchwycić idealny stan lampek, no i troszke słonecznej pogody z nad morza w chromowych oprawkach.

Twoje sa dalekosiezne, nie przeciwmgielne. Zwroc uwage na ryflowanie szyb- sa prawie gladkie.

Hmm... no nie wiem dla mnie są to halogeny, no i nawet oprawki to potwierdzają.

[ wiadomość edytowana przez: Qriso dnia 2005-08-14 15:43:29 ]

W razie czego zapraszam na ukcję

[ wiadomość edytowana przez: Qriso dnia 2005-08-14 15:45:35 ]

halogen to nazwa gazu zawartego w zarowce. Tak jak xenon. Halogeny moga byc zarowno dalekosiezne jak i przeciwmglowe.

-----------------
http://plepleple.pl

dzięki za wyjaśnienie