Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() SEBA-OMEGA OMEGA A & VECTRA A Radom | 2005-01-10 20:45:57 Mam prośbę do warszawskich LOBowiczów, mianowicie:
w czwartek wybieram się do Wawy do lekarza, Żoliborz ul.Ks.Popiełuszki.A w życiu na takiej ulicy w wawie nie byłem.Napiszcie mi prosze jak tam dojechać.Jechał będe z Radomia(wiadome-hehe),a więc Grójecka i co dalej?? Będe wdzięczny za przedstawienie mi drogi dojazdowej na w/w ulice ![]() |
![]() ufo78 Omega B 2.0 Caravan Warszawa/Ostrowiec Św. | 2005-01-10 21:08:02 Jadąc grójecką dojeżdzasz do ronda przy placu Zawiszy (Po prawej stronie Hotel Sobieski) na rondzie w lewo i cały czas prosto aż do Ronda Radosława (Dawne rondo Babka) zorientujesz się po Centrum Handlowym Arkadia. (pewnie po drodze są znaki na Arkadię) Na tymże rondzie skręcasz w lewo przejeżdzasz wiadukt obok Arkadii i już jesteś na Popiełuszki.
Druga trasa jedziesz cały czas prosto do Dworca Centralnego i przed dworcem zaraz za wiaduktem w lewo i cały czas prosto do ronda z Arkadią, potem przez wiadukt i jesteś na Popiełuszki. Bardzo fajna mapa: http://mapa.warszawa.um.gov.pl/ Pozdrawiam, ufo |
![]() SEBA-OMEGA OMEGA A & VECTRA A Radom | 2005-01-11 09:30:45 Dzięki wielkie ufo78,teraz nie będe błądził i bez prpblemu trafie na miejsce ![]() ![]() Jeszcze raz wielkie dzięki ![]() |
Solltys LOB MEMBER v40 przeddzidzie | 2005-01-12 08:25:54 Dokładniejszy namiar na budynek ![]() ![]() |
![]() SEBA-OMEGA OMEGA A & VECTRA A Radom | 2005-01-12 09:45:47 Dzięki wielkie Sołtys,myślałem że to budynek przy samej ulicy.
Z pomocą twoją i ufo78 na pewno trafie bez problemu. ![]() ![]() ![]() |
![]() TD Caravan Warszawa | 2005-01-12 12:03:06 To ciemnozielone akurat pod czarną strzałką to w tej chwili teren dużej budowy.
JaC
|
![]() boogie LOB SYMPATYK M6 warszawa | 2005-01-12 15:24:27 a ja bym pojechał inaczej ![]() Na Grójeckiej w lewo do Dowrca Zachodniego, i tak jak pokazują kierunkowskazy na Gdańsk, na trase Toruńską. Po pierwszym charakterystycznym mocnym zakręcie w prawo połączonym ze spadkiem (najpierw w lewo a zaraz drugi w prawo, i potem prosta) są znaki zjazdu na ulice Broniewskiego, albo następna Słowackiego, i te ulice dochodzą do Popiełuszki. Pewnie będzie szybciej niż lecieć przez kocioł w centrum. |
![]() SEBA-OMEGA OMEGA A & VECTRA A Radom | 2005-01-12 21:46:57 Wydrukowałem sobie wszystkie wasze opisy tras,mapke i jutro będe szukał.W razie co bede dzwonił, do Boogiego -hehe.Nie żartuje jakoś sobie poradze.Na szczęście nie jade sam tylko z ojcem co by mi towarzystwa dotrzymał a no i ma jakąś sprawę w Nadarzynie do załatwienia.Może kogoś z LOB na mieście spotkam. |
![]() SEBA-OMEGA OMEGA A & VECTRA A Radom | 2005-08-20 20:15:02 Panowie Warszawiacy,kolejna pilna sprawa.
Z racji tego że musze być jutro rano przed 06:00 na Dworcu Zachodnim,wiem jak dojechać na Centralny,ale jak na zachodni to pojęcia nie mam.Stąd moja wielka prośba o wskazanie mi drogi lub jakiejś mapki ![]() Jade oczywiście od Radomia,czyli Grójecka i co dalej...? HELP PLEASE ![]() [ wiadomość edytowana przez: SEBA-OMEGA dnia 2005-08-20 20:15:49 ] |
![]() DS Opel / Omega Be IV | 2005-08-20 22:24:12 no to jak jesteś na centralnym już... to dawaj na zachód ![]() |
![]() Krzysiu1981 Transport 1,6t cała ... Warszawa | 2005-08-20 23:23:52 eloł
Jak będziesz jechał grójecką w stronę centrum to wystarczy na skrzyżowaniu z ul Kopińską skręcić w lewo (dużę skrzyżowanie przed placem narutowicza), dalej pojedziesz kopińską prosto przez 2 skrzyżowania ze światłami, bezpośrednio po 3 światłach jedziesz w lewo (łukiem) w al. jerozolimskie, po przejechaniu 200m po swojej prawej masz dworzec zachodni. odradzam skręt wcześniej niż w ulicę kopińską (czyli np: w łopuszańską, lub banaha), gdyż po remoncie ulic przy zachodnim zlikwidowano wjazd od strony z której będziesz jechał i niestety trzeba się pożądnie najeźdżići nakręcić żeby dojechać do dworca (lub łamać przepisy ![]() gdyby były jakieś problemy to dzwoń do mnie 600-451-578 pozdro |
![]() SEBA-OMEGA OMEGA A & VECTRA A Radom | 2005-08-21 11:26:18 Właśnie wróciłem z Wawy.Dżizus,nie na mój zawias te dziury wasze.Dobrze że mam rozpórke bo by mi się chyba fartuchy rozjechały.Pierwszzy raz byłem na twardym zawiasie w wawie i można sobie nery odbić.Toż to tam trzeba mieć zawieszenie jak na paryż dakar ![]() WIELKIE DZIĘKI KRZYSIU ZA WSKAZANIE DROGI ![]() ![]() Ja to tam tylko znam droge na stadion X-lecia i na banaha do szpitala.Nawet przyglądał mi się jakiś człowiek w Be jak zwolniłem,tylko nie widziałem zółtej naklejki,hmm kto to był?? |
omegafan LOB SYMPATYK Omega włocławek | 2005-08-22 11:59:33
![]() ![]() |