Co w prasie piszczy :-?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie, zima idzie A jak zima i ktoś nie ma podgrzewanego garażu, to cóż mu zostaje innego, jak wziąć się za czytanie gazetek ??? I tak mnie naszło, żeby założyć temat, w którym dzielili byśmy się informacjami o tym co, gdzie, kiedy ciekawego ukazuje się w prasie na temat Fiatów (i nie tylko - relacje ze zlotów, itp...), coby nie wydawać na darmo pieniędzy, które można by przeznaczyć na części Można by również umieszczać tu skany lub linki do jakichś ciekawych archiwalnych artykułów (stary Motor, A-TM, zagraniczne czasopisma, itd, itp....) Co Wy na to ?? Temat wydaje mi się na tyle potrzebny i wiecznie aktualny, że śmiem wnosić o jego przyklejenie.

Zima idzie 10 sierpnia? to ja staram sie jeszcze nie mysles o sesji poprawkowej a ty mi mowisz o zimie..skad Tys sie urwał

Babcia zawsze mi tak mówi, jak wakacje się zbliżają i ma w perspektywie zbliżające się rachunki za gaz

Spójrz na to z innej strony. W zimę to już po sesji jesiennej jesteś

chyba nie poprawkowej

w osttanim motorze byl taki artykulik z serii "stare auta" nt fiata 600. doslownie takie 1/4 strony ale zawsze cos. jak bede mial skaner to wrzuce skana. btw - dobry pomysl na watek!!!!

ja mam taki lipny artykul o zabudowie car - audio w maluchu z czasopisma o tej samej tematyce
mnie sie ten artykul wogole nie podoba ale jak ktos chce moge zeskanowac jutro