Pożegnania czas..

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Esperyna zamieniona na audi B4 - więc czas się pożegnać - forum było dla mnie skarbnica wiedzy a tym samym sporych oszczędności - pozdrawiam wszystkich

Cytat:
2006-12-14 08:25:02, mgrio pisze:
Esperyna zamieniona na audi B4 - więc czas się pożegnać - forum było dla mnie skarbnica wiedzy a tym samym sporych oszczędności - pozdrawiam wszystkich

Nie rozumiem po co żegnasz się z nami ?? ...Nie wystarczyło Ci z "Esperyną"
...lekko 20% ludzi z forum ma już inne wozy....i dalej są z nami ...no taaa...a może "dowartościowany" audicom...nie chcesz sie zniżać do pozioma daewoo??

Trza było napisać...jak piotr_ek..."baj baj" i koniec ....albo "mam dosyć tego forum ...wtedy jest jasność w temacie ..

Pozdrawiam!

Sorki - memberem zostaję, lubię szczególnie of topic.... Odnośnie esperaka to tak się śmiesznie złożyło że tankując nowy wóz poszedłem do kasy a w tym czasie podjechał mój stary poczciwy espero - wychodzę i siłą rozpędu walę do niego, otwieram drzwi a tam jakiś kolo siedzi - i sobie uświadomiłem, że to nowy właściciel - szok - ale sobie porozmawialiśmy - koleś zadowolony, co prawda musiał sobie alternator zrobić ale to szczegół

Jakby mnie obecny wlasciciel mojego esperaka dorwał to bym zarl przez słomke ze dwa lata... wpakował juz 3tys zł w auto... dobrze ze go sprzedałem...