Extremalny Tuning Espero - Zdjęcia i Film !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
FILM !!! (niestety w kiepskiej jakości)
ESPERO kontra HYUNDAI COUPE

ZAJEBISTE ZAJEBISTE ZAJEBISTE ZAJEBISTE ZAJEBISTE

TO SIE NAZYWA COŚ........ PIĘKNE....

nowiecie co....zeby mnie nagrywac jak ruszam spod swiatle...cius cius...hmmm chyba na benzynie ruszalem:)

Wiecie co, ja jestem pełen podziwu dla Łukasza... skąd on takie rzeczy bierze...? Ja szukałem dłuugo i wszędzie... i nic nie znalazłem.

Jak to skąd bierze? Łukasz po prostu biegle posługuje sie jezykiem koreańskim, wiec nie dziwi łatwośc poruszania się po stronach z Dalekiego Wschodu. . A skad taka znajomośc języka - mam pewna teorię przyjrzyjcie sie jego oczom - są z lekka skosne
A tak poważnie to Łukasz swietna robota.

woooow!!! jaki ten esperak ma zajebisty lakier...... jestem pod wrazeniem....

Zajebiście piękny widok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hmm no nie chce wyjsc na glupka ale widze tylko dwie fotki jakis obrotomierz na desce i dupe esperaka z mega spoilerem?? czy ja czegos nie zauwazylem?? aa no i filmik ale na nim tez malo widac..a moze to moj kom p jest jakis lewy..??

mam to samo i nie wiem za bardzo o co sie rozchodzi.....

ps k przeczytałem piękny piękny.......to myślałem że gdzieś fotki mojego wrzucili........

No, ładny lakier ... ale to skrzydło . Bez przesady, samochody zasadniczo nie lataja, a nawet jesli to "skrzydło" powinno być raczej na środku dachu, a z tyłu statecznik pionowy .

Nie liczy się jakość... tylko to co ten samochód wyczynia.... aha ciekawe jaki ma silnik?

Oczywiście ,że miał silni 2,0 i jeździł na gazie

GENIALNE!!!!!!! wyjebistyego kopa ma ta esperyna... aaa co do pytania CIAPKA to.... chyba wżuculi tam sielnik od Vipera i po krzyku nie ale na poważnie to ciekawe co on tam ma... Świetna robota Łukasz