Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2005-08-16 23:36:40 Noooo, w koncu wiem komu karteczke zostawilem ![]() W Łebie bylem do 7 sierpnia, potem Mazury. Przy okazji jeszcze WolfaGliwice zlapalem, smiesznie sie tak goni kogos z klubu ![]() Mnie sie mandatow udalo uniknac, ale najlepsze bylo jak pojechalismy na ruchome wydmy - parking 4zl/h, a do przejscia na piechote niezly kawalek. W sumie uzbieralo sie do zaplacenia okolo 20zl (za sam glupi parking, bo wszedzie zakazy parkowania - a jakze ![]() ![]() ![]() ![]() Za to widoczki piekne ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam QLogic ![]() |
patrykowski Daewoo Espero 1,8 Cd chorzów | 2005-08-17 11:02:56 hmm w inne dni niejest tak cieplutko?? ![]() |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2005-08-17 21:38:19 Krzysiek, piękne zdjęcia ![]() |
DAREK2 Bydgoszcz | 2005-08-20 00:02:50 Cześć! Taniej było złapać taxi z dworca za 10 na wydmy zawiozła bo busy i meleksy to też ceny z kapelusza połapały. Wszystkie takie miejscowości gupieją z opłatami za parkingi nie strzeżone jakby Polacy wielkimi bogaczami byli. Przez ostatnie dwa lata jeździłem do Władka i był taki fajny parking przy kościele od strony aleji gwiazd "darmowy", a podobno już w tym roku trzeba na nim becalować tylko nie wiem ile. Ale mimo wszystko jest to szczyt besszczelności tworzenie parkingów płatnych nie strzerżonych likwidując równocześnie zwykłe miejsca parkingowe bez opłat. W końcu nie każdy ma tyle kasy żeby płacić tylko za parkingi. Na przykład taki właściciel starego jakiegoś Kadeta (żelaska)lub jeszcz starszej trychniny jak GOLF I na takich wakacjach może stracić więcej na takie parkingi niż wartość fury ![]() Pozdrowionka DAREK2 |
![]() Robert_S Espero 1.8, Omega Sz - Gw | 2005-08-20 11:17:27
W zachodzniej czesci wybrzeza - miedzyzdroje, miedzywodzie, wiselka, dziwnow dzownowek itd. wladze juz polapaly sie, ze to blad. Kilka lat temu wprowadzono oplaty i prawdopodobnie liczba zmotoryzowanych turystow sie zmniejszyla, wie c oplaty zostaly zniesione. W miedzyzdrojach parkuje kilka razy w tygodniu (mam blisko ![]() |