Jaki kolor do niebieskiego?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
WItam. Mam takie może troszke dziwne pytanko.

Mój essi jest niebieski, jak widać w profilu.

I zastanawiam się jaki kolor będzie najbardziej pasował bo jego upiększania, to znaczy do takich elementów jak np.
na zewnątrz: zaciski, bębny.
pod machą: przewody napięcia inne duperelki...

myślałem nad czerwonym, bo chyab by się fajnie kontrastował. Ale nie wiem czy to nie będzie jakaś lipa...

Prosze o poradę.

niebieski

też myślałem nad niebieskim, ale boje się że będzie on niedostrzegalny i będzie to wyglądało tak jakby nic ciekawego nie było zrobione...

co kto lubi master ja lubie kontrasty jeśli nawet kolory do siebie nie pasują więc ja bym szedł w strone czerwonego albo nawet żółtego bo wydaje mi sie że by lepiej nawet wyglądał tylko gdzie ty znajdziesz żółte kable

czerwony

Żółte kable od poldolota heheheh albo pomalujesz spreyem a tak poważnie Czerwony bedzie ok

Czerwony albo żółty niebieski się zleje

zółty!!

oki żółty lub czerwony

Ale jako ze lakier do zacisków mam już czerwony to zostaje zatwierdzona koncepcja czerownego

ale i tak żółty by lepiej wyglądał sprzedaj lakier i kup żółty

Cytat:
2005-08-23 12:54:17, saintadamus pisze:
ale i tak żółty by lepiej wyglądał sprzedaj lakier i kup żółty

Sęk w tym że żółtego akurat nie lubię

Red,red,red tylko to

Cytat:
2005-08-23 14:33:36, Darek pisze:
Red,red,red tylko to

potwierdzam, tylko red

mastercheat ten twój niebieski jakiś dziwny mój to jest niebieski,choć tylko dwie fotki w profilu ale w czwartek już new foto i bedziesz mógł podziwiać kolor

NIEBIESKI

Cytat:
2005-08-23 15:47:20, renifergt pisze:
mastercheat ten twój niebieski jakiś dziwny mój to jest niebieski,choć tylko dwie fotki w profilu ale w czwartek już new foto i bedziesz mógł podziwiać kolor NIEBIESKI

poczekamy zobaczymy.

a mój to taki troche kameleon

TASMAN BLUE 89

mi sie nie widzi takie cos...

Master, ten pas przeciwsłoneczny to made by photoshop? Bo w sumie fajnie by taki wyglądał...

chrom, ciemniejszy niebieski lub zołty

Cytat:
2005-08-23 17:33:27, Cioska pisze:
Master, ten pas przeciwsłoneczny to made by photoshop? Bo w sumie fajnie by taki wyglądał...

zgadza się PS. ALe mi się szczerze mówiąc nie widzi wolał bym coś prostrzego...