Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Ele-T HF MEMBER Hyundai Getz Dekine Warszawa | 2006-01-14 11:03:20 pieknego styczniowego dnia odkrylem (w zasadzie wczoraj) ze jakis typ (palant idiiota debil i tu lista nieskonczona wrzutow) zarysowal mi samochod jakims kluczem albo innym gownem
fotki ponizej ![]() ![]() ![]() ![]() gleboka rana ze znajomym probowalismy to jakis zarobic pasta polerska ale nic nie dalo bo jest za gleboko takze potrzebuje jakiegos kontaktu do punktu ktory zajmuje sie czyms takim jak magiczne pozbywanie sie tego typu rys oczywiscie w warszawie lub w okolicach wielkie dzieki jak zobaczycie kogos kto tak rysuje samochody to skopcie mu dupe w moim imieniu ! |
YAROROT HF MEMBER Hyundai i30/Ford Fus ... Katowice | 2006-01-14 11:15:48 Współczuje, kumplowi zarysowali ostatnio bemke,też jacyś idioci ![]() ![]() |
![]() Ele-T HF MEMBER Hyundai Getz Dekine Warszawa | 2006-01-15 10:19:19 nikt nie zna zadnego punktu ?!? |
![]() BANDITTO HF MEMBER HYUNDAI LANTRA Warszawa - Only Mokotów | 2006-01-16 13:47:15 ja mam taka sama niestety ![]() ![]() |