Kupie tanio nie dużą komorke

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
tak jak w temacie bo moja powiedziala mi dosc a narazie nie ma kasy na co innego

Motorola c155, ma ze miesiac jak nie mniej, silmok plusa, gwarancja itp, pudeleczko, wsyztsko si. 130zł.

motki to syf.. szczegolnie te nowe. 90 pln nokia 3310 z bateria litowo-polimerowa.. do tego tuningowany soft - najnowszy. jak tuning to tuning nie ? w cholere fajnych dzwonkow... logo ekranu np fiat and furious
pozdrawiam.

Rozglądałem sie za telefonem dla siebie i znalazłem cosik takiego za 50 zł - NÓWKA

cypher a ty to maasz ta nokie czy tak tylko piszesz?

eee ten kom za niby 50 zl to chyba jakieś mega ścierwo jest, raczej polecałbym kupić używkę jakąś nokię np podejżewam że posłuży dłużej, starszy kupił ostatnio za 100 3310 z nówka baterią i sprawuje się idealnie pozadro

Ja mam do sprzedania Siemensa M55 - cena 175zł.
Jak coś to priv.
Pozdro!

Ja mam do sprzedania Sagema MyX-4 za 250zł. Chyba najtanszy z duzym ekranem 65tys kolorow, chodzą filmiki,... ogolnie ciekawy

Cytat:
motki to syf..

Ja juz mam 3 motke, i nie mam zadnych powodow do narzekania, mialem po kolei e365, mpx200, a teraz a925 i wszystkie bez zarzutu sie sprawuja.

a nokia to dla mnie telefon dla kobiety.. po prostu zwykly tel do dzwonienia i smsowania... bez zadnych dodatkow...

Cytat:
a nokia to dla mnie telefon dla kobiety.. po prostu zwykly tel do dzwonienia i smsowania... bez zadnych dodatkow...

a do czego ma sluzyc telefon

Cytat:
nokia to dla mnie telefon dla kobiety.. po prostu zwykly tel do dzwonienia i smsowania... bez zadnych dodatkow...

Bo z tego ci mi wiadomo do tego słuzy telefon dlatego tak sie nazywa jakby był do zabawy to nazywalibysmy to zabawka