Telefon

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
sprowadziłem e-34 z Niemiec, auto ma fabrycznie montowany telefon, czy będzie on działał w Polsce????, jaką kartę trzeba do niego włożyć???? telefon znajduje się pomiędzy przednimi fotelami i po dnim jest miejsce na karte, ale w bagażniku po lewej stronie jesty jakieś urządzonko w które też wsadza się kartę, nie wiem co to jest ??????? jak możecie to pomóżcie
pozdrawiam

hmm a moze Ci sie wydaje Ja mam telefon ale wsadza sie tylko jedną karte, myśle że najszybciej sie dowiesz po przez metodę prób i błędów - czyli wsadź najlepiej swoją karte GSM i tyle, powinna działać, chociaż ja mam problem bo działa tylko moja karta która ma ok 5 lat a reszta nie od znajomych, tzn młodsze karty nie kontaktują i nie wiem czemu.

Aldik i co poradziles sobie z ta karta? Bo u mnie jak wsadzam nowa to pisze ze mam sprawdzic karte (moze jest jakis sposob? a bardzo bym chcial zobaczyc jak to jest miec telefon w samochodzie i to jeszcze glosno mowiacy
Pozdrawiam

ja tez mam telefon w E-32 ale wydaje mi się, że te telefony działąją tylko na karty analogowe a nie cyfrowe. Przykładem sieci analogowej w Polsce jest Centertel a cyfrowe sieci to IDEA, ERA i PLUS ale cyfrowe karty są za małe i nie pasują do tego typu telefonów...

Ale Idea to jest Centertel Bo pelna nazwa Sieci To wlasnie "Idea Centertel" Bedzie trzeba zadzwonic do ASO jakiegos moze oni cos wiedza...
POZDRAWIAM

nazwa firmy tak brzmi ale nazwa sieci to IDEA - cyfrowa, a Centertel - analogowa. Nie wiem czy pamiętacie takie duże telefony komórkowe i numer zaczynajączy się na 0-90... to była właśnie analogowa sieć Centertel

Cytat:
2005-08-21 11:21:40, ramborior pisze:
nazwa firmy tak brzmi ale nazwa sieci to IDEA - cyfrowa, a Centertel - analogowa. Nie wiem czy pamiętacie takie duże telefony komórkowe i numer zaczynajączy się na 0-90... to była właśnie analogowa sieć Centertel

zgadza sie, tak bylo

i w takiej właśnie sieci (CENTERTEL) działają telefony w samochodach

nooooooo..... chyba tych starszych heh////

Czyli telefon w moim E34 to moge sobie wypieprzyc tak? Bo nie ma szans zeby dzialal?

MohSETH kumpel ma w e-36 telefon i chodzi mu bez problemu na karcie heyah sprobuj moze tez ci pojdzie...

pozdrawiam

Cytat:
2005-08-21 17:57:53, _Arczi_ pisze:
nooooooo..... chyba tych starszych heh////

no oczywiście mam tutaj na myśli mój egzemplarz czyli BMW 730i E-32 z 1989r.