MotoNews.pl
10 Na gorącym nie przełącza na gaz (215350/45) - PT

Na gorącym nie przełącza na gaz

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam instalacje II generacji silnik 1,6efi i lambdę podłączoną poczynne styki przekażnika i z niego na komputer a bierne na elektrozawór na przewodzie gazowym przed parownikiem ,sonda po wymianie pokazuje około 5V. Problem w tym że na zimnym odpala i przełącza na gaz bez problemu ale jak tylko troche pojadę tak muszę kombinować żeby przeszedł na lpg bo gaśnie. Już wcześniej pisałem o tym i założyłem rurę do obudowy filtra powietrza coby nie brał ciepłego powietrza z komory silnika, ale to nie pomogło ,obudowe filtra mam całą. Już nie wiem co mam robić bo to staje się wku...... ,nie mogę jechać do sklepu nawet bo nie wiem czy coś mu nie odbije a benzyna droga, to trochę szkoda tak marnować kasę. pomóżcie bo mam dość

[ wiadomość edytowana przez: slowik8 dnia 2008-06-28 21:29:44 ]

Po pierwsze zmień tytuł na normalne małe litery, tu nie krzyczymy.

Po drugie warto czasem używać przecinków, bo ciężko przeczytać Twój tekst ze zrozumieniem.

wielkie litery to nie krzyk a przecinki to sorry poprostu szybko pisze i nie zwracam na to uwagi

Dzięki za zmianę.

Jak wszyscy piszą małymi, to piszmy wszyscy. Tak się przyjęło w internecie, że wielkie litery to jest krzyk.

A przecinki - nie chodzi o nic, prócz tego, że tego się czytać nie da W dzisiejszych czasach duuuuużo ludzi pisze szybko, a z przecinkami... bo nawet jak się powtarza w myślach to co chce się napisać, to przecinki się nasuwają.