Czy ktoś już robił to ustrojstwo ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jestem na etapie zmiany koloru deski rozdzielczej w moim MK7. Zostały mi jeszcze tylko zegary (z nimi sobie poradzę) i to badziewie:

Czy ktoś już zmieniał kolor podświetlania nawiewów w MK7 ?
Czy jest to możliwe?

Czekam na pomysły.

Looknij na MÓJ wątek
Ja osobiście nie miałem pomysłu myślałem że da się sciągnąć całą tą folię i zeskrobać w miejscach prześwitu zielony kolor ale zaczęło się łamać więc zostawiłem. Zciągnąłem natomiast zieloną folię z tych trzech miejsc gdzie są pokrętła widać takie trzy zielone kółka i wtedy niebieskie światło wychodzi spod pokręteł i nawet to wygląda nad symbolami sie zastanawiam bo nie bardzo mam pomysł jak to zrobić. NoSek wypalał lutownicą z cienkim grotem.
Powodzenia

Już ja coś wymyślę

Mam już pewien pomysł , jak go zrealizuję to się odezwę
Dzisiaj przychodzą do mnie zegarki z obrotkiem, będzie zabawa

Looknij na priva i odpisz, pls

wiec tak
ja skonczyłem odklejanie foli i da sie
trzeba zamoczyc we wrzatku i trzymac w nim łapy i odklejac, potem łąpy cholernie bola ale odchodzi elegancko. i nic sie nie połamie, ale sciagniecie foli to pikus( oprócz poparzonych rak) najgorzej jest zeskrobac to zielone gów.. z tej foli, bo jak za głeboko zajedziesz papierem sciernym to zedrzesz ten nadrukowany symbol wiec wtedy kaplica, ja własnie tak zrobiłem i teraz drobniutkim pedzelkiem i czarna farba zamalowuje te przeswity. ale teraz jakbym zaczoł robic drugi raz to by mi wyszło, bo wymysliłem taki sposób: na spód dajemy lampe na lampe szkło na szkło folie i ostrym nozykiem zrapujemy to zielone dziadostwo TYLKO w miejscach symboli tam gdzie niema czarnego podkładu. wtedy bedzie dobrze pozdrawiam i zycze powodzenia

ło kufa Fryszard ales zamotal

heeh czego nie rozumiesz?? przeciez jest jasno i wyraznie hahahahah jak chcesz cos wyjasnic to pisz na priv albo gg

No to uderzamy do Fryszarda na korepetycje !!! Na szczęście z Bielska to rzut beretem

oooo o tym nie pomyślałem ale u mnie to już lipa bo mi pękła ta folia i przydałoby się to ustrojstwo nowe ale może spróbuję jak znajdę trochę czasu i cierpliwości