ESPERO NA CZESCI

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
WITAM MAM ESPERO 2.0 97R NA CZECCI-PRAKTYCZNIE WSZYSTKO OPROCZ TYŁU(ZNISZCZONY) WRAZ Z SILNIKIEM KOLOR SREBNY METALIK CZESCI SPRZEDAWAŁBYM ZA POŁOWE NOWYCH JAJ BĘDZIE ZAINTERESOWANIE DAM TELEFON

no to podeslij na maila k.kuczynski@dominet.pl

jak blacharka? kolorek taki jak mój... konkretnie drzwi ...

Cytat:
2005-07-18 14:51:56, Brad pisze:
...CZESCI SPRZEDAWAŁBYM ZA POŁOWE NOWYCH JAJ...

Jaja nie są drogie, ja biorę silnik za połowę zgrzewki świeżych jaj

Cytat:
2005-07-18 14:56:51, -JACO- pisze:
Jaja nie są drogie, ja biorę silnik za połowę zgrzewki świeżych jaj

chm to mi nasówa szatański plan na sprzedaż mojego egzemplarza))))

Fermy drżyjcie

a fotele z przodu sa w dobrym stanie ?

[ wiadomość edytowana przez: bobson dnia 2005-07-18 19:47:34 ]

Cytat:
2005-07-18 15:43:42, KaZaK pisze:
chm to mi nasówa szatański plan na sprzedaż mojego egzemplarza)))) Fermy drżyjcie

Ja mam ferme na przeciwko jakies 300m. KaZaK to ile jajek chcesz za swojego bolida.

[ wiadomość edytowana przez: maltoron dnia 2005-07-18 21:30:14 ]

DRODZY KOLEDZY TO NIE SA JAJA AUTO MOJEGO ZNAJOMEGO UDEZYLO GO W TYL INNE AUTO FOTELO DOBRE DZWI TEŻ RDZY NIE MA I TAK MYSLE CZY SPRZEDAC TAKIE JAJIE JEST TZ:BEZ TYŁU CZY NA CZESCI ALE CHYBA NA CZESCI JESZCZE POMYSLE I PODAM NUMER TEL

MYSLE ZE KOMPLETNE DZWI KIEROWCY TO GDZIES 400ZŁ

spytaj sie ile chce za klapke lampki zegara (ta zamglona) szukam od poltorej roku bo nie da sie kupic jako czesci zamiennej - bede BARDZO wdzieczny bo auto bez tego wyglada OBCIACHOWO !!!!!!!!

pozdrawiam!

DRODZY KOLEDZY wcale nie myślą że to są JAJA !!

DRODZY KOLEDZY mają po prostu poczucie humoru !

a ponieważ w 1-wszym poście się "pośliznąłeś" i napisałeś o JAJACH to skrzętnie to wykorzystali ....jak zawsze zresztą

Temat jest poważnie traktowany jak najbardziej, czekamy na konrety

P.S. Mała prośba , jak piszesz , wyłącz Caps Locka

Pozdrowionka!

Wiec tak rozbiore go na czesci i podam dokładne ceny bo teraz nie wiem co z nim robic ale to przykład wazniejszych 2 lusterka 280zł 2 reflektory 400zł silnik 1400zł 2 przednie dzwi 800zł tylnie 800zł z boczkami i szyba a reszta pomysle tz siedzenia deska rozdzielcza itd

ja nowe lusterko kupiłem za 135 zl....

coś nie wierze ze z całym wkładem za 135zł najnirzej zejde na 250 za 2 lub pojedynczo za 125

coz Brad..z tego co piszesz o swoich oczekiwaniach cenowych nie pozostaje ci nic innego jak wystawic to wszystko na allegro..rynek to zweryfikuje

Cytat:
2005-07-19 03:24:59, qbaj pisze:
coz Brad..z tego co piszesz o swoich oczekiwaniach cenowych nie pozostaje ci nic innego jak wystawic to wszystko na allegro..rynek to zweryfikuje

Jeśliby te ceny były osiągalne, to należałoby się poważnie zastanowić nad sensownością sprzedawania esperaka w całości.
Przecież nieuszkodzonego też można rozmontować

Cytat:
2005-07-18 22:00:41, Brad pisze:
DRODZY KOLEDZY TO NIE SA JAJA AUTO MOJEGO ZNAJOMEGO UDEZYLO GO W TYL INNE AUTO FOTELO DOBRE DZWI TEŻ RDZY NIE MA I TAK MYSLE CZY SPRZEDAC TAKIE JAJIE JEST TZ:BEZ TYŁU CZY NA CZESCI ALE CHYBA NA CZESCI JESZCZE POMYSLE I PODAM NUMER TEL

Nomen omen kolega zrobił nam przyjemność i walnął się raz jeszcze w ten sam sposób z tego tytułu te docinki Ale bierzemy to na dowcip przecież, bez obrazy.
Chyba najsensowniejsza jest cena silnika 1400 złotych. Drzwi raczej jeżeli ktoś kupuje to ze względu na blachy a nie dodatki czyli tapicerkę a gdzieś nowe drzwi widziałem za 400 złotych. Powiedz ile chciałbyś za "gołe" drzwi?
Myślę, że ceny są trochę za wysokie co nie oznacza, że nie znajdziesz nabywców oczywiście. Można poznać jeszcze przebieg tego auta???

A moze ktos chce całego za 2600zł bez tyłu i delikatnie uszkodzonym przodem

No z taką ceną to już masz większe szanse na sprzedaż tego auta.

Tu podobny przypadek

Obecna cena to 2200 więc wystawiaj na Allegro a kłopot z autem będziesz miał z głowy.

ja chce klapke lampki ! oddam sie za nia jakiejs fajnej blondynce ile razy bedzie chciala

za ile uchwyt do blokowania pasa kierowcy ?