Kobiety i mężczyźni...Trzy historie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pewnie mojej płci sie teraz "dostanie" ale bardzo spodobały mi sie te historyjki

Pierwsza ...

11 osób wisiało na linie podczepionej do helikoptera. 10 mężczyzn i 1 kobieta.
Lina nie była na tyle silna aby utrzymać wszystkich.
Postanowili, że ktoś musi puścić linę, żeby nie spadli wszyscy
Nie mogli się zdecydować, kto powinien się poświęcić. W końcu odezwała się kobieta, „ja to zrobię. My kobiety jesteśmy przyzwyczajone do tego, że musimy się poświęcać dla dzieci i naszych mężczyzn”.
Kiedy to powiedziała, wszyscy mężczyźni zaczęli klasklać…

Druga …

Grupa kobiet i mężczyzn jechała pociągiem w delegację. Każdy facet miał swój bilet. Grupa kobiet wykupila tylko jeden bilet. Całą drogę faceci nabijali się z głupoty i pewności siebie kobiet.
Nagle jedna z pań powiedziała: „Idzie konduktor!" Wszystkie kobiety wstały i pobiegły do toalety. Konduktor sprawdził bilety panów. Kiedy zobaczył, że WC jest zajęta, zapukał do drzwi: „Bilet proszę!" Jedna z pań wysunęła bilet przez drzwi, Konduktor sprawdził go i poszedł.
W drodze powrotnej faceci postanowili zrobić to samo co kobietki. Kupili jeden bilet i bardzo się przy tym dziwili, że kobiety nie kupiły wcale biletu. Jadą i nagle jedna z pań mówi: „Konduktor idzie!" Faceci szybko pobiegli schować się w toalecie.
Kobiety pobiegły więc do drugiej, ale ostatnia z nich zapukała najpierw do toalety, w której schowali się faceci i powiedziała: „Bilet do kontroli proszę!"

Morał z tej historii?
Mężczyźni chętnie korzystają z pomysłów kobiet.
Niestety wcale ich nie rozumieją!

Trzecia …

Trzech mężczyzn szło przez las aż doszli do wielkiej, rwącej rzeki. Musieli koniecznie dostać się na drugi jej brzeg. Ale jak tego dokonać? Pierwszy klęknął i zaczął się modlić: „Panie, daj mi siłę abym mógł przepłynąć tę rzekę!"

*pppppfffffffuuuuffffffff*
Bóg dał mu silne ręce i nogi. Mógł teraz przepłynąć na drugi brzeg. Płynął prawie dwie godziny i bardzo się zmęczył ale się udało.
Drugi poprosił Boga o sprzęt, dzięki któremu będzie mógł przepłynąć na drugi brzeg

Bóg dał mu łódkę.

Trzeci uklęknął i zaczął się modlić: " Panie, daj mi siłę, środki i inteligencję aby mógł pokonać rzekę.!"

Bóg zmienił go w kobietę. Kobieta spojrzała na mapę ... Poszła w górę rzeki i znalazła most

[ wiadomość edytowana przez: storm dnia 2007-04-24 17:19:18 ]

że niby kobitki są takie mądre

manione historie... ze niby kobieta ma sie znac na mapie ??

I co to o to ma byc? Założę się że aby to wyjmyślec to sztab bab musiał pracowac

a mi sie podobaja

Cytat:
2007-04-25 07:17:32, davidos88 pisze:
I co to o to ma byc? Założę się że aby to wyjmyślec to sztab bab musiał pracowac

costy to jakis facet wymyslil... tylko ze tranzystor jakis chyba

Cytat:
2007-04-25 09:40:47, speedmasterka pisze:
a mi sie podobaja

Mi tez a panowie niech sobie mysla co chcą

Ja tam myślę o tym to co myślę i tego nie napiszę

Cytat:
2007-04-25 20:54:15, davidos88 pisze:
Ja tam myślę o tym to co myślę i tego nie napiszę

lepiej nie, bo nam podpadniesz

Ale te historyjki i tak wymyślili faceci...

Trzech mężczyzn szło przez las aż doszli do wielkiej, rwącej rzeki. Musieli koniecznie dostać się na drugi jej brzeg. Ale jak tego dokonać? Pierwszy klęknął i zaczął się modlić: „Panie, daj mi siłę abym mógł przepłynąć tę rzekę!"

Bóg dał mu silne ręce i nogi. Mógł teraz przepłynąć na drugi brzeg. Płynął prawie dwie godziny i bardzo się zmęczył ale się udało.
Drugi poprosił Boga o sprzęt, dzięki któremu będzie mógł przepłynąć na drugi brzeg

Bóg dał mu łódkę.

Trzeci uklęknął i zaczął się modlić: " Panie, daj mi środki i "inteligencję" abym mógł pokonać rzekę.!"

Bóg zmienił go w kobietę. Kobieta spojrzała na mapę ... Zastanowiła się co to do cholery jest i przypomniała sobię że jest umówiona u fryzjera

Ja tak to wiedzę