CODI Wrocław | Witam.
Zajeb...li mi lewe lusterko, przy okazji zniszczyli obudowę (wkład na pewno też, więc mają teraz g.... a ja wydatki). Musiałem więc założyć dawno kupione lusterka elektryczne. Jak na razie prowizorka bo nie mam instalacji do nich. Pytanie jak to dalej zrobić w MKVII rocznik 2000.
Podłączenie joystika to luzik, gorzej z reszta instalki. Z głównego gniazda wychodzi 6 pinów. Powinny iść do jakiegos gniazdka z drzwiach ale ja tam nie mam na nie miejsca. W ogóle podłączenie instalacji z drzwi do nadwozia mam rozwiązane dziwnie bo jest to nakręcana złączówka z pinami z jednej strony i gniazdo z drugiej strony.
1. Muszę jakoś dodać te 6 pinów do tej złączówki, ktoś taką złączówke może ma ? Jaki rodzaj pinów się tam wkłada ?
2. Gdzie te przewody podłączyć ? Z rozpisu skrzynki bezpieczników która podał jeden z kolegów wynika ze ogrzewanie luster jest razem z tylną szybą, tak więc sterowanie miałbym z głowy.
2. Czy muszę kupić jakis dodatkowy przekaźnik ?
3. Mam nieorginalne wkłądy własciwie dorobione lustra na dodatek przylepione czymś w rodzaju distalu chcę to usunąc i założyć wkłady podgrzewane. Możecie jakieś do esssiego poradzić, orygianały odpadają. Wiem że mogę to na rezystorach zrobić, wolę coś lepszego.
Pozdrawiam
CODI |