Przeczytajmy całe forum...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wlasnie biore sie do czytania całości od strony nr1. Sporo tego ale musze nadrobic wiadomosci i mam nadzieje ze dowiem sie czegos ciekawego...

Co bedzie ciekawe to wam podesle.
GDA, a Ciebie bede informował o duplikatach wątków...

START!

Nie zapominaj o częstym mruganiu oczami podczas czytania

A tak to się zaczęło... Link

Najpierw zobaczcie oco chodzi: Kto sie podejmie...

co najlepsze ten poldek dzisiaj wyglada tak, podczas wakacji tankowalismy gaz z Burza w Krokowej Szkoda go strasznie

Cytat:
2003-09-10 23:27:03, SPAjK pisze:
Wlasnie biore sie do czytania całości od strony nr1. Sporo tego ale musze nadrobic wiadomosci i mam nadzieje ze dowiem sie czegos ciekawego...

START!

Jest to inicjatywa godna pochwały. Też mi chodziła po głowie, ale ja tu cały czas czekam na stałe łącze

a ja nie widzę zdjęcia

Cytat:
2003-09-10 23:27:03, SPAjK pisze:

START!

Wiesz co robisz? Ty chyba nie masz co z czasem robić

chyba kazdy powinien przeczytac cale forum, aby uniknac dublowania watkow a swoja droga, mozna nabawic sie jakiejs fobii i ze starchu o zapodanie juz omawianego tematu w ogole przestac pisac.

Jesienią jak będzie chlapa na dworze,usiądę sobie w ciepłym domu z browarkiem w ręku i może postudiuję sobie wszystkie tematy po kolei

obawiam sie, ze szybciej sie nawalisz tym browcem niz przeczytasz wszystko

Pomysl dosc osobliwy. Szczerze powem, ze z rownie wielka skutecznoscia mozna na przyklad sciagnac sobie caly internet i nagrac na plytki

Spajki - też miałem taki plan, ale jak zacząłem pracować to cała sprawa się rypła.

To ja mam propozycje. Skoro już przeglądasz całe forum od początku to może byś zrobił osobny temat w którym pogrupowane byłyby posty na dany temat. Taki spis treści, cos jak na forum.tuning.pl . Wiem ze to od ch.. roboty ale skoro juz i tak wszystko czytasz to przydaloby sie co bardziej wartosciowe wątki zaindeksować

Sczerze mówiąc ja minimum 3 razy w tygodniu wybieram sobie kilka starych wątków i czytam je od deski do deski. Jest sporo takich które teraz przydało by się odświerzyć. Jeszcze może nieteraz ale naprzykład coś takiego:zbliza się zima

-----------------
--- Biały ---
ten zły admin

[ wiadomość edytowana przez: BIALY_1987 dnia 2003-09-11 16:16:11 ]

Hej! Gdyby tak zrobić archiwum całego forum w pliku do ściągnięcia byłoby rewelacyjnie !!! (duuuuużo niższe koszty za połączenie modemowe dla chcących poczytać starsze wątki

widze,ze ktos daje pomysł taki jak juz dawno istnieje w PTK

Przyznam że świetny pomysł - ja coprawda wertuje codziennie całe forum z góry do dołu przy okazji porządków, ale jak cos zauważysz SPAjK nieaktualnego (ogłoszenia itp) albo coś co warto połączyć to daj znać

proponuję też podczas czytania tematów wybierać co lepsze gotowe patenty, rozwiązania i nadsyłać do działu Warto Wiedziec

GT - pomysł z archiwum jest tak stary jak nasze forum, napewno będzie zrealizowany, a jeżeli chodzi o forum PTK to archiwum istaniało tylko na początku (z kilku pierwszych miesięcy) i notabene ten plik sie nie zmienił od 1,5 roku

Cytat:
2003-09-10 23:59:53, SPAjK pisze:
Najpierw zobaczcie oco chodzi: Kto sie podejmie...

co najlepsze ten poldek dzisiaj wyglada tak, podczas wakacji tankowalismy gaz z Burza w Krokowej Szkoda go strasznie

Hehe!Ja tego poldka też widziałem,bo również tankowałem tam gaz wracając z Dębek.Notabene gaz syfiasty.W ogóle gościu miał tam z pięć różnych poldków...

Cytat:
2003-09-11 13:25:22, pagan pisze:
obawiam sie, ze szybciej sie nawalisz tym browcem niz przeczytasz wszystko

Ech Pagan jak ty znasz życie

Cytat:
chyba kazdy powinien przeczytac cale forum, aby uniknac dublowania watkow a swoja droga, mozna nabawic sie jakiejs fobii i ze starchu o zapodanie juz omawianego tematu w ogole przestac pisac.

Ornung must zain
A tak poważnie to nikogo nie wyalilismy z klubu tylko dlatego że dubluje wątki. Zawsze proszę by przeglądać forum, żeby nie tworzyć tak jak jest teraz "132", "2,0" itp tego typu tematy są w ilości kilku a może i kilkunastu