Maglownica ze wspomaganiem MKVI 1.6 16V 1994r -jaka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

niestety dopadla mnie ta usterka. Pech chcial, ze jest tak uszkodzona, iz nie nadaje sie do regeneracji.
W zwiazku z czym mam takie pytania :
1) jaka maglownice kupic

-uzywana - wyciagnieta z jakiegos zloma

-regenerowana z gwarancja...

2) jakie miejsca byscie polecili aby popytac sie o owa czesc, (chodzi glownie o okolice warszawy)

pozdrawiam i z gory dziekuje

Mam kompletne wspomaganie od 1.8 tj maglownica,pompa,przewody ale raczej chce sprzedac calosc

Cena za komplet: 500 zl

A okolice Warszawy.... na pewno na Strazackiej beda mieli ale raczej drogo

witam. ostatnio wymienialem magiel ze wspomaganiem z tym ze do mkVII ale to chyba to samo! Na strażackiej zapłacilem 600zł za prawie nową! Byłem ze znajomym mechanikiem by nie wcisneli mi kitu. Po wymiance wsiadlem tak jak by w inny samochod.
ps. podobno maglownice do Forda schodza jak za swieze buleczki...

to skoro tak schodza to dzisiaj zrobie fotki bo mam 2 sztuki, jedna w komplecie a druga bez wspomagania

Stary! to towar pierwsza klasa! Nie raz ciężko jest dostać magiel do eski!

ja dorwalem uzywana przekladnie na forum za 200zl chodzi do dzisiaj bez zarzutu

Cytat:
2005-09-07 13:20:21, Tazz pisze:
Mam kompletne wspomaganie od 1.8 tj maglownica,pompa,przewody ale raczej chce sprzedac calosc Cena za komplet: 500 zl A okolice Warszawy.... na pewno na Strazackiej beda mieli ale raczej drogo

Tazz a do 1.4 podejdzie?? maglownica znając życie jest ta sama tylko pompa inna?? zanabył bym z chęcią komplecik do 1.4 a w ostateczności tą bez wspomagania

jaki jest koszt regeneracji wlasnej maglownicy??? jakis servis ktory zrobi to porzadnie w Lodzi, W-wie lub okolicach (obu)?

Cytat:
2005-09-07 18:10:55, kobretti pisze:
Tazz a do 1.4 podejdzie?? maglownica znając życie jest ta sama tylko pompa inna?? zanabył bym z chęcią komplecik do 1.4 a w ostateczności tą bez wspomagania

Nic tylko podjechac i sprawdzic