Czysto teoretyczne pytanie...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
...czy do LOB'a (chociaż jako sympatyk) może "zapisać" się właściciel pra-przodka Omegi - Opla Rekorda... ??

pozdrawiam
Bartek

Ja ze swojej strony z radością powitam. Miałem kiedyś Rekorda 2.3D, poza tym każdy jest u nas mile widziany. Pozdrawiam i do zobaczenia na zlocie. Janusz

Czyzbys mial ochote zawitac na Slok na LOB Party ??

Jam jest ZA !!

"Nie ważna płeć, ważne uczucia." Przybywaj!

nie pytaj tylko pakuj się w furę i przyjażdzaj na zlocik. po zlocie pogadamy czy nadal chcesz wejść do klubu!

... hehe - tak dla sprostowania - ja Rakorda nie mam ... - pytałem "czysto teoretycznie"

... za to w moim Kadeciku "bije" serce poczciwego Rekorda
(tak naprawde to Rekord - dawca - był młodszy od "biorcy" ... )

... a co do zlotu - powiem tak - BAARDZO MNIE KUSI - jednk na dzień dzisiejszy jeszcze nie mówie że będe na 100%

natomiast po opisach poprzednich Lob Party nie mam wątpliwości że ...

LOB to DOOOBRY KLOOOB ...

pozdrawiam (i może Do Zobaczenia Niebawem)
Bartek

Bartek_PN emigrujesz??
Czy zeby wpasc na zlot LOB trzeba byc LOB??

wystarczy dobra chęć i krzynka pifka...
nie jesteśmy grupą osób ściśle obejmującą tylko OMEGI.
jak masz ochotę to przyjedz zobaczysz na czym polega różnica zlotu OKP a LOB.

Tomaszu!!!! Jak zwykle masz racje a kto ma rację ten na IV LOB stawia kolację

p.s. jak będzie trzeba nasza grupa tuuningowa (Młody, KArtos, Janusz, Magda) przeklepią to i owo coby przynajmniej przypominało Omesię

Bartek jesli przeszkoda sa czynniki finansowe to chetnie Cie zabiore na poklad mojego Bestialesa. Rozrywka gwarantowana

To prawda , podróż z tobą Dramarku to lawina emocji

heh Dramar - oczywiście nawet jeśli pojadę swoim autem do Słok'a to i tak nie odmówię sobie możliwości "organoleptycznego" sprawdzenia czy prawdę powiada Cleber i czy warto myśleć o kupnie V6 .... (to był żart - podejrzewam że rozerwałoby mi auto ... )
a tak poważnie - jeszcze "daleko" do LOB Party - ale twojej propozycji "nie zapomne" ... DZIĘKI !!

Res - czy to "przyklepanie" to będzie wyglądać jak w reklamie peugota... - bo jak tak - to ja poproszę - chcę zobaczyć jak obłaskawiacie słonia

pozdrawiam
Bartek

!! MAKE PEACE NOT WAR !!
Klubowicz z OKP

[ wiadomość edytowana przez: Bartek_PN dnia 2003-03-17 20:28:31 ]

Bartek w twoim przypadku niech Kadett C pozostanie tym czym jest bo to już kultowy zabytek.