| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Kris_kce HF MEMBER Hyundai Excel Katowice | 2005-08-22 13:15:06 jak deptam moim zoltkiem to wszystko jest ok ale jak przychodzi jechac ze stałą prędkością to przerywa!!!i nie wiem co robić.Świece,kable,palec i kopółka nowe i nadal nic!!! |
arturo_soda HF MEMBER Hundai coupe warszawa | 2005-08-23 12:16:05 a to jest przy konkretnej jednej predkośći stałej np 90 na 4 czy nie ma znaczenia czy jedziesz 60, 70, 100?
|
Kris_kce HF MEMBER Hyundai Excel Katowice | 2005-08-23 18:31:06 objetnie przy jakiej i na jakim biegu,zawsze gdy chce jechac stałą prędkością to odrazu przerywa, myslalem już może że to reduktor ciśnienia co jest na przewodzie paliwowym! |
arturo_soda HF MEMBER Hundai coupe warszawa | 2005-08-25 10:46:18 reduktor cisnienia raczej odpada bo czuł byś problem przy przyśpieszaniu kiedy masz zapotrzebowanie na wahe ..tak mi się wydaje, nie bardzo mam pomysł co to moze być bo nie wiem jak tam jest układ zasilania zrobiony i sterowanie ? masz wielopunktowy wtrysk? przychodzi mi do głowy - sprawdzenie TPS moze sa przerwy w sygnale i sondy ? a jak spalanie? i jak na wolnych obrotach wszystko gra? |
Kris_kce HF MEMBER Hyundai Excel Katowice | 2005-08-25 22:30:47 mam 1.5 MPI pelny wtrysk, spalanie wydaje mi sie ze mam normalne jak zawsze. tylko ze przy zapalaniu tez mam problem dopiero jak pare razy zakrece to zapala, nie zawsze tak jest, niekiedy jest dobrze a niekiedy stane na 10 min i juz musze pare razy krecic, TPS nie sprawdzalem, a sonde nawet jak wypne nic sie nie zmienia. |