Jak bylo na zlociku???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Niestety juz wiem ze bede wielkim nieobecnym na dzisiejszym zlociku!!! Tak to czasem bywa wiec mam prosbe opiszcie co stracilem ja i moja Bestia

Szacuneczek

Oki ja niedlugo wyjezdzam to zaraz po powrocie cos wrzuce

Wielka szkoda

No coz zlocik jak zlocik byly rownolegle, ludzi dosc sporo, by zlot trabantow. Wiecej ciekawostek to Mef moze powiedziec bo widzialem ze tam ciagle latal

No dobra napisze ci co bylo.Ja jako jeden z nielicznych wraz z zeusem , mrl, mb przybylismy fordzikiem na pas juz po 12-odbywal sie wtedy zlot Fordzików-przewaznie same sciery.ludzie zaczeli sie dopiero zjezdrzac ok godziny 13.30.wtedy sie zaczely rownolegle bo tylko one byly organizowane.na pasie mialy miejsce 2 niegorzne dzwony(1.cc z clio-clio tylko wyskoczyl zderzak z zaczepów. 2.maluch-felcia-maluch rozbite swiatlo i kierunkowskaz a felcia zderzak bekniety z tylu.)ok godziny 15 pojawila sie grupa Cartoon Trabant i ich wymiatacze ale nikomu nieprzeszkadzali.jaz zwykle niewiadomo skad przybylo dosc sporo nowych fanatyków ktorzy roowniez bral udzial w równoleglych.jedynie na co mozna nazekac to na pogode-silny wiatr polaczony ze sniegiem szybko wyganial ludzi do swoich pojazdów a niektorych mniej wytrwalych do domu.Ci bardziej wytrwali zostawali lecz wkocnu ulegli pogodnie ok godzinie 16.00 i wtedy ja rowniez wraz z gagapukiem ucieklismy z pasa(dodam ze nie z powowdu pogody tylko ze juz nikogo znajomego niebylo)

Szczegulne podziekowania dla Uriela ktory mimo swojej choroby przybyl i wytrwal ze 2 godzinki.
Przybyli takze Gagapuk i Cornholio za co im dziekuje.Reszta niech sie wstydzi.
Szkoda tylko ze nikt z nowcyh klubowiczów niemoogl przybyc bo chetnie bysmy ich poznali.
P.S Misiek zglos sie po naklejki dla luizki bo mam je w domku gotowe gdyz kolega Red Devil przybyl na zlot wraz z naklejkami za co mu równiez dziekuje

Mef wstyt to krasc i z dup... spasc wiec nie mam sie czego wstydzic Na zlociku nie bylem bo niedalem rady nie zawsze mozna byc a na pasie to jestem ok 3 razy w tygodniu w sobote rankiem tez bylem i byl dosc fajny oesik ale to bylo fachowe przygotowanie i same furki w stylu rajdowym podobalo mi sie bo nie zalowali autek Zreszta najbardziej ciesza mnie spotkania nocne kiedy sa 2 ,3 autka i caly pas dla nas mozna dac wodzy fantazji i szalec na calego wiedzac ze zaden typ nie wyskoczy ci przed maske -poprostu rzecz gustu! Zlocik to zlocik ale ja preferuje spotkania w mniejszym gronie
Bestia potrzebuje przestrzeni No i tak widze ze duzo nie stracilem zreszta pogoda miazga pieknie sie z...
Dzieki za info mam nadzieje ze pod koniec tygodnia spotkamy sie wszyscy powiedzmy w piatek na pasie moze na male charce ja z Maydayem bede mamy juz rozrysowana fachowa trase bedziemy tak kolo 17:30 oczywiscie to wstepna godz wiec jezeli ktos mial by ochote to niech da znac w tym temacie ja jeszcze napisze co i jak. Co wy na to moze ty Corn bys sie skusil ???

Szacuneczek

No ja mysle ze ten pomysl z tym pasem to moze byc.ja aparacik juz mam wiec moze beda zdiecia ze zlotaa

Na jakis maly osik pewnie ze tak tylko zeby nie bardzo meczacy dla auta bo moja mala ma juz swoje na karku ale i tak trzyma sie bardzo dzielnie (dlatego jestem z niej dumny ) to wrzuccie mapke jak bedziecie mieli(wogole da sie tu wrzucac?) Moze jeszcze andrew by wpadl alenie wiem

jakom mapke??przeciez tu jest temat teraz o piatkowym zlocie a nie o oesiku za krakowem

Trasa na pasie nie jest meczaca "twojej malej" nic nie powinno sie dziac to tylko typowa sprawnosciówka na okolo 1 minute pare nawrotow ze dwie szykany i po krzyku!!!
Ja tez nie moge szalec bo zmienilem oponki a ze nie sa nowe wiec przy moich zdolnosciach jestem w stanie zalatwic je w ok 30 minaktywnej jazdy wiec wyluzowalem Ustawimy sie dokladnie narazie zalatwilem ok 10 pacholków i teraz jeszcze tasme i mam wszystko trzeba to zrobic bez lipy pelen profesjonal

Szacuneczek

Taśme z tego co pamietam to ma gagapuk.skontaktuj sie z nim to sie dowiesz wiecej.ja moze wezme.....(reszta w sms-ie)

Aaaa nie bedziemy juz zakladac nowego tematu
No to lux sie zapowiada tylko problem w tym ze teraz mam strasznie duzo nauki i bede musial jakos na nielegalu z domu wyskoczyc a co za tym idzie bede mial ograniczenie czasoowe

Witam!!!

Co do tej imprezy ktora sie odbywala w sobote byl to KJS (Konkursowa Jazda Samochodem) i jak najbardziej jest to profesjonalna robota (organizuje to automobil klub krakowski) gdyz zbierasz na niej punkty do rajdowej licencji RII

Pozdrowionka

Ja wiem ze to byl KJS ale tylko dalem to dla porownania bo chodzilo mi o organizacje tam nie bylo mozliwosci zeby ktos wjechal ci na tor i o to chodzi!!! A rajdy to piekna sprawa i to co mi sie podoba najbardziej a jak do tego jest szuter to nic mi wiecej do szczescia nie potrzeba
Szacuneczek

Snieg tez jest fajny ale nie na lotnisku bo tak duzo autek jezdzi. Znam lepsze miejsce niz plyty betonowe Co do szutru to jeszcze nie jezdzilem na takiej klasycznej nawierzchni szutrowej pewnie dlatego ze sa one zatkoscia.

Pozdrowionka