Końcówka tłumika?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktoś może ma takową końcówkę tłumika z dyfuzorem dźwięku (końcówka)
Jaki dźwięk wydaje coś takiego. Może założyłbym do siebie, ale nie chcę żeby mocno "burczało", wolę delikatny pomruk i tak żeby nie hałasował w środku. Macie z takimi końcówkami doświadczenie?

ja miałem podobną ale już wyrzuciłem

pierdziawka!! wydech bedzie mial odglos jak zdlawiony fiacior 126p

eeeeee, takiego to nie chce. Chyba w takim razie zafunduje sobie końcówkę ale bez dyfuzota i chyba lekko owalną

Cytat:
2005-08-11 13:21:41, pawkulaga pisze:
eeeeee, takiego to nie chce. Chyba w takim razie zafunduje sobie końcówkę ale bez dyfuzota i chyba lekko owalną

Zafunduj sobie lepiej koncowy tlumik a nie jakies tam koncowki...
Lepiej odlozyc poczekac miesiac i kupic tlumik a nie jakies takies....

Końcowy tłumik wymieniłem 2 tygodnie temu, bo się urwał i założyłem zwykły, zamiennik.Chcę troszkę poprawić wygląd końcówki bo sterczy taka brzydka wylewka

Siemka, muszę wymienić cały wydech bo ten w moim essim to prawdziwe sito (nie wiem ile jeszcze wytrzyma) i mam pytanko, czy może ktoś mi polecić warsztat w 100licy, który za rozsądną cenę zajmie się tym. Może ktoś także doradzi mi jaki wybrać tłumik końcowy by zbytnio nie buczał i czy wymontowanie tłumika środkowego da jakieś wymierne efekty. Z góry dzięki

o ile mi sie wydaje to zbyt dluga rura nie moze byc sama bo moze sie cofac = pierscienie w tylek dostaja chyba tak cio czy gadam gupoty

hehehe z dyfuzorem to kumpel do bety sobie kupił średnica 60mm hehe wyobrażacie sobei jak to wygląda, taką breche wszyscy mają z niego ze szoka a on twardy niezmienia jej..... hehe beta czarna czarne szybki 318 e36 w sedanie z roku 91.... istny ubaw niewiem jak fotki wkleic bo bo bym wkleił.....

a co do dźwieku to h......gwizda