| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2005-08-04 09:15:23 smutne chociaż nie jest odosobnuiony przypadek jesli chodzi o podejście producenta do klienta w firmie której pracuje nie możemy się doprosić dealera o usuniecie pewnej "śmierdzącej" usterki od 3 lat a nie jest to byle jaki producent tylko .... Mercedes dopiero po napisaniu oficjalnego pisma do Niemiec przez naszego prawnika cos się ruszyło ....ale żeby nie zapeszyć |
gt115pssss HF MEMBER scoupe gt wawa | 2005-08-04 09:44:35 oczywiście że przed sąd
niestety w polsce Hyundai i jego serwis w powijakach od prawie 10 lat
nie moze byc tak że prawo nie jest przestrzegane i klient z góry jest na przegranej pozycji,to forum sluzy do informowania o takich rzeczach.na razie jestesmy tez w powijakach ale myślę że kiedyś bedziemy mieli cos do powiedzenia w tych sprawch,i nasza opinia bedzie miała istotny wpływ na podejmowanie szybkich działań ze strony Hyundai Motor Poland i wszystkich ASO Hyundai pozdrawiam i czekamy na final sprawy |
Voy Poldżons Constarownia/Sunderland | 2005-08-04 11:09:06 oo masakra... myslalem ze erwisy H sa lepiej zorganizowane w polsce... |
noras HF MEMBER było Pony -> Fiesta ... Mysłowice | 2005-08-04 11:23:00 mialo byc pieknie a wyszlo jak zwykle
mala byc ekspansja, rozwoj, jakosc, dbalosc o klienta a dalej jest brak organizacji, brak nalezytego szacunku dla klienta w USA Hyundai jest na szczycie jakosci i nalezycie dba o ten rynek bo z niego zyje a u nas ciagle nie ma wlasciwej organizacji i dbalosci o klienta szkoda ze to tak sie dzieje ale moze takie sytuacje wplyna na poprawe tego niedobrego stanu rzeczy a tymczasem HMP powinno w trosce o klienta dostarczyc zastepcza Sonate najlepiej w wersji 3.3 zeby pokazac ze firmie zalezy na wizerunku !!! dziwie sie ze tego nie zrobili uwazam to za zenujace w takiej sytuacji koszty sie nie licza bo stracic wizerunek mozna szybko ! a odbudowac zaufanie klientow to proces bardzo dlugi nie rozumiem postepowania HMP [ wiadomość edytowana przez: noras dnia 2005-08-04 11:28:00 ] |
arturo_soda HF MEMBER Hundai coupe warszawa | 2005-08-04 15:24:09 i czekamy na dalsze relacje z sądu, fajnie ze to firma co ma zaplecze - prawnik itd- bo kowalski zwykle ma mniejszą siłe przebicia . |
eqs HF MEMBER Accent Żarów | 2005-08-21 09:10:10 powinno byc wiecej takich procesow firma nie zbiednieje a moze wkoncu sie przebudzi i ktos wyzej z koncernu cos zobaczy...
Ja sam po sobie wiem jak znajomy mial w Niemczech kupil tam Santa FE wiadomo samochod nie najtanszy. Przy kupnie Getza dostarczyli mu go pod dom. A gdy po jakims zczasie cos sie zepsol w getzie dostal wypozyczony samochod z wypozyczalni nie hyundaia ale dostal BMW samochod zabrany z pod domu do ASO. A ja przyjechalem do ASO z zepsuta pompa wodna... gdzie w tym roczniku byl to standard. Bo nie mili jej na stanie to smieszne jest czesc ktora pada w co 2 aucie i zeby jej nie miec ? i jeszce odeslac klijeta zepsotym autem 100 km i na drugi dzien kazali przyjechac... do pomste do nieba wola... Powodzenia moze jak zaczna sie im porazki to zastanawia sie nad celem sprzedazy.... i Ty ich jak ktos juz tutaj zacytowal haslami... |
Bolls_no1 HF MEMBER Hyundai Sonata 2,5 V6 Włocławek | 2005-08-23 22:43:35 Na razie znamy subiektywną opinię jednej strony, nie można wyrokować na podstawie tej wypowiedzi (nie zarzucam kłamstwa) ale dobrze by było poznać wersję strony przeciwnej. |
eqs HF MEMBER Accent Żarów | 2005-08-24 23:52:39 no bollsno1 ma racje pozatym kazdy wie jak samochody firmowe chodza... ale ten przebieg to za malo... u mnie w robocie szefm na corolle 2.0 poznizej 160 i 4 tys obrotow nia nie schodzi i tyle lat juz to autko jezdzi...
PS. Bollsu co Ci si stalo z Sonatka :| jakos sie wyluzyla i powiekszyla... przytylo sie oj przytylo... |