Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() zYx LOB SYMPATYK ____Ω____ EU | 2007-03-15 13:03:26 Zobacz też zawieszenie przednie, ja tak miałem jak wymieniłem na nowe felgi i zarazem szersze kapcie, wtedy zacząłem odczuwać (i to sie chyba nazywa) łącznik drążka kierownicy czy jakoś tak ![]() |
![]() WojtGda auto z piz.. na masc ... Gdańsk | 2007-03-15 15:17:55 ja tam stanwiam na coś innego. opony trafiły do odsprzedaży dlatego ze im cos dolegało. w tym wypadku osoba która montowała opony na felgi zauwazyłaby krzywizny felg, ale niedyspozycję opon jest trudno dojrzeć a wiec przypadłości (ugadane z wulkanizatorem):
sa lekko zhamowane (wymiana nic nie da sie zrobic) sa poząbkowane (3 tys i wywazenie powinno pomóc) źle były przechowywane (smietnik) pozdr |
![]() superbastek DEADSOUL bielsko-biała | 2007-03-15 23:13:12 w moim przypadku pomogła wymiena pierscieni centrujących w felgach. |
![]() MarcinCD Opel Omega B CD 2.5i Toruń | 2007-03-17 13:33:41 Czesc, to ze opony maja wloski po bokach to nie znaczy ze sa dobre, takie drgania moga byc wywolane przez wytartą bardziej w pewnym miejscu plaszczyzne jezdna na oponie, po prostu przychamowane. |