Moje nowe zegarki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ładne co?

sliczne, ale zmniejsz prosze fotke, albo daj do niej tylko linki, bo forum sie rozjezdza...

KOLEŻKO!!!
Mow mnie NATENTYCHMIAST jak i gdzie za ile żeśto zrobił bo mnie się to STRASZNIE PODOBYWUJE

Stary mow nam skad to sobie mamy zalatwic zawsze chcialem miec cyfrowy predkosciomierz (chyba za duzo naogladalem sie KITa - chyba pamietacie ten serial) hehe cudenko

Ladna... Astra

Pany spokojnie spokojnie.To decha od Astry GSI w DIGITALu.Jak ktoś ma Ome A/Senka tez sobie może podobną sprawić bez większych kombinacji :

a mnie się nie widziały, nie widzą i widziec nie będą cyferki zamiast wskazówki.

takie wskaźniki przypominają mi filmy s.f. z lat 70tych albo "wypasione " efekty specjalne z Seksmisji

Knight Rider i gadajacy pontiac

poprostu tragedia, ani nie praktyczne ani zbyt ladne..

Mi tam jak wpadnie taka za rozsądna cene w łapy to bez zastanowienia kupuje.Mam kumpli i dechy w digitalu maja w Golfie,Tipo i Kadecie.Nawet kumpel ma taką od omegi w garazu ale sprzedać nie chce...

A dla mnie to może być różowy, czerwony i jakieś kosmiczne neony byle byłoby czym jeździć a nie jakaś tam astra.
Do dupy z takim tunningiem. ja bym zaczął od silnika a nie od zegarków, tfu niebieskich.

ps. to moje zdanie jest i nie powinno być inaczej traktowane.

czujnik ciśnienia oleju..wow

Gusta nie podlegają dyskusji, ja tam zamiast digitala zawsze będę wolal wskazówki, a najlepiej, żeby było jak w samolocie, ale jak koledze się podoba taki to jest ok.

Wskazówki podobno są bardziej ergonomiczne. Nie trzeba skupiać się na odczycie liczby z zegara, bo wystarcza rzut oka na położenie wskazówki.

Cóż decha jest oczywiście od Senatora B zaprogramowana na silnik omega A 2,0L (4 cylindry) bo mam Astrę, ale jestem oczywiście sympatykiem Omeg (może kiedyś kupię Oegę).
Takie zegary czasami mozna znaleźć na szrotach, na Allegro itp.
Ktoś kiedyś powiedział mi że to nie wykonalne, ale ja jestem uparty no i mnie się podobają cyfraki.
Dla mnie wygodniejsza do odczytu jest postać cyfrowa - może dziwny jestem.
Oczywiście było z tym dużo mojej pracy w spasowaniu tego w Astrę zarówno fizycznie jak i elektrronicznie - prękościomierz przebieg km, zbiornik paliwa (A czujnik ciśnienie jest rezystorem - żeby ładnie wygladało - może kiedyś..)

PS Astra GSI nie miała cyfrowych zegarów tylko Kadett GSI lub Vectra A 2000 4x4

to jest ładna rzecz i tym bedziesz sie zawsze zachwycał jadąc asterką....mi sie bardzo to podoba.

pozdrawiam

Cytat:
2005-08-17 22:45:01, Yast pisze:
PS Astra GSI nie miała cyfrowych zegarów tylko Kadett GSI lub Vectra A 2000 4x4

Osobiście widziałem w dwóch astrach GSI 16V taką dechę.Co do Vectry to nie ma znaczenia czy 4x4(bo jakby to miało znaczenie to by jeszcze Cali doszła) czy nie ,tylko chodzi o 2000 16V.Kadett jak najbardziej.Być moze i nie była wypuszczana z fabryki Astra z Digitalem,nie neguje tego bo nie jestem przeciez wszechwiedzący.
Skoro udało Ci się wpasować od Senka to gratulacje bo odmieniło to napewno w 100% szary środek astry

fajna decha
przypomnial mi sie moj nieśmiertelny Kadeciak C20NE
tylko moja była ze słupkowym obrotomierzem.
co do digitala w asteroidach - faktycznie widziałem ze dwie GSi z taką dechą...
pozdrawiam

piekne zegarki, POZDRO

A mnie to digital nie rajcuje wolę tradycyjne.
No ale to rzecz gustu - nie neguję

Dla mnie przekombinowane... wolę wskazówki.