Do czego ten przełącznik ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

Pytanie dość banalne ale nie doszedłem do czego jest przełącznik na desce po lewej stronie kierownicy. W moim modelu Essa jest u kumpla nie ma (ma zaślepione) Na przycisku widnieje obrazek który przypomina obrazek ogrzewania tylnej szyby ale takowy jest po prawej stronie. Rożni się tym że jest symbol trapezu a nie prostokąta Wiem ze troche łopatologicznie tłumaczę zamiast dać fotę ale nie chce mi się dymac do garażu

To jest włącznik grzania szyby przedniej......masz oryginalną szybę czy były już zmieniana???

Ciężko powiedzieć, ja nie zmieniałem ale bo to wiadomo, a po czym poznać ? To włąśnie tak wyglada jak grzanie przedniej szyby ale jak? nie widzę żadnych ścieżek, będe musiał poczekać do zimy )))))

zeby sprawdzić czy szyba nie była wymieniana obejrzyj naklejkę na niej i na pozostałych. ostatnia cyferak powinna być taka sama jeśli są z tego zamego roku. W twoim przypadku piwinny być raczej 3-ki.
A ogrzewanie to cieniutkie pionowe niteczki...

jak sie przyjrzysz szybie z bliska to powinienes widziec cienkie falowane druciki pionowo w szybie!

Cytat:
A ogrzewanie to cieniutkie pionowe niteczki...

Które widać gołym okiem