| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Walus Lani + najlepsze aut ... Gdansk/Plock | 2005-08-27 15:03:17 Oj jest czego żałować, jest - potwierdzam
Było po prostu ZAJEBIŚCIE!!!
Cóż więcej można powiedzieć - widowisko jakiego już chyba nigdy nie przeżyję. Po prostu ekstraklasa. Co prawda organizacja typowao polska - położyli na maksa i burdel był nieziemski. Sprzedali oczywiście więcej biletów niż miejsc - szczególnie na najlepszy sektor A1 (tam byłem) no i od 7 mniej więcej już tam nie wpuszczali - dym się zrobił okrutny, ale jakimś "psim swędem" i sprytem mojej Pani udało nam się dotrzeć i mieliśmy świetny widok na wszystko. Nagłośnienie, jakość dźwięku, a szczególnie jego czystość wręcz porażająca..... A już numer zamykający, z kulminacją fajerwerków rowalił mnie na maksa... Nie da się tego opisać inaczej niż... ORGAZM W CIAPKI
Więc naprawdę żałujcie wszyscy którzy tego nie przeżyliście
[ wiadomość edytowana przez: Walus dnia 2005-08-27 15:08:27 ] |
Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2005-08-27 18:32:13 No to dorzucę swoje trzy grosze.
Na początek - Sojka. Kto go tam wpuścił ! Facet był tak denny, że miał szczęście, że publika nie zauważyłą, że skończył. Bo by go wygwizdali. Akurat jak grał ktoś koło mnie rozmawiał przez telefon. I w pewnym momencie mówi do rozmówcy:" nie tu nikt nie płacze, to Sojka śpiewa"
Miejsce miałem takie sobie, ale aż dziw brał na agresję jaka w ludziach była. Nikt nic nie widział i byli w stanie do gardeł sobie skoczyć o każde miejsce coby czubek żurawia zobaczyć. Kicha. Fat, że mając miejsca w sektorze C nie można się było spodziewać dużo lepszej sytuacji, ale zastanawia mnie po co sprzedawać bilety na miejsca z którego nic nie widać. Najwyraźniej organizatorzy nie zadali sobie trudu, żeby sprawdzić jaka wysokość powinna mieć scena.... Nagłośnienie w dalszych sektorach - kompletna kupa. lepszą jakość dźwięku mam na mp3. Sam występ. Owszem Sporo fajerwerków, świateł, troszke efektów laserowych. Ale odnosząc się do wcześniejszych zapewnień samego JMJ i mediów koncert jak dla mnie nie spełnił oczekiwań. Uważam, że JMJ nie wykorzystał potencjału jaki tkwił w otoczeniu (żurawie, pomnik stoczniowców, okoliczne wieżowce...). Do tego dochodzi masa przypadkowych ludzi, którzy dostali bilety z zakładowego komitetu POP... sorry Solidarności. Koło mnie stała kobita która się dopytywała czy juz się zaczęło bo w zasadzie to ona się nie zna na tej muzyce. A jako, że nic nie było widać a i słychać niewiele zaczęli się najwyraźniej nudzić.... Mnie się generalnie koncert podobał ale mam uczucie niedosytu. No cóż różnica opinii Sławka i moja oznacza, że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.... Duże uznanie dla organizatorów wjazdu i wyjazdu z miasta. Organizacja doskonała. Przyjazd i wyjazd zupełnie bezkonfliktowy... |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2005-08-29 08:01:30
Tak. Niestety zgodnie z zawartą z JMJ umową może być to tylko godzina koncertu. |
AdamZuk NissanAlmera Białystok | 2005-08-29 09:55:19 Koncert oglądałem w TV a głos brałem z radiowej Trójki, który płynął dwie sekundy wcześniej niż ten z TVP1 ale i tak był znacznie lepszy. |
AsterixGal ESPERO było :( Mazda 626 jest | 2005-08-29 20:09:38 Być moze będe miał cały koncert z TV przerobiony do DVD ze strumienia DVB. Jak będę mial to dam znać. |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2005-08-30 06:54:46
Z TVP1 czy też z TVP Polonia, bo jeśli z TVP1 to dziękuję - nie skorzystam. |
AsterixGal ESPERO było :( Mazda 626 jest | 2005-08-30 07:12:20
Tego nie wiem, ale polecę Ciebie mojemu panu w kiosku jako osobę szukającą Koncertu Jarre'a ze Stoczni. A tak swoją drogą, dlaczego ograniczyłeś się tylko do polskiej TV? Przecież koncert był trasmitowany przez inne TV zgraniczne i prawdopodobnie w postaci cyfrowej. |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2005-08-30 07:25:39
W postaci cyfrowej <> dobrze... W innych TVSat z hotbirda go nie znalazłem (załóżmy, że słabo szukałem), ale porównywałem jakość na TVP1 z jakością na TVPolonia i to mi wystarczyło. TVP1 jak zwykle przepuścił sygnał przez redakcję sportową i ich urządzenia zakupione przez Tow. Gomółkę. Kto nie wierzy, niech obejrzy jakąś imprezę sportową (np.skoki narciarskie - najlepiej z Zakopanego) na TVP i porówna z Eurosportem. Niby obraz ten sam, ale jakość dobra dla TV Elektron. Inna sprawa, że np. dźwięk nie był dolby digital. |